Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Ірина Констанкевич очолила Наглядову раду Луцького педколеджу

Ірина Констанкевич.

Фото із сторінки Ірини Констанкевич у facebook.

Ірина Констанкевич очолила Наглядову раду Луцького педколеджу

У Луцькому педагогічному коледжі представили членів Наглядової ради та обговорили стратегію розвитку закладу освіти

Про це на своїй сторінці у facebook повідомила народна депутатка від групи «Партія «За майбутнє» Ірина Констанкевич, яка і очолила Наглядову раду. Народна обраниця постійно відстоює питання фахової передвищої освіти, є співавтором Закону про фахову передвищу освіту.

«До складу Наглядової ради увійшли також: Ковальчук Олег, директор Луцької гімназії № 21 ім. Михайла Кравчука, Поліщук Юрій, перший заступник голови Волинської облради, Рудюк Володимир, президент Федерації легкої атлетики Волинської області, Соломіна Тетяна, заступник начальника управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації, начальник відділу дошкільної та загальної середньої освіти, Чепелюк Василь, народний артист України, професор кафедри історії, теорії мистецтв та виконавства Волинського національного університету імені Лесі Українки.

 

 

Ми із членами Наглядової ради фокусуємося у своїй діяльності на участі у формуванні стратегії розвитку коледжу на 2021-2031 роки

«У полі зору моєї депутатської роботи завжди перебуває освіта і сучасний вчитель. Луцький педагогічний коледж, який очолює Петро Микитович Бойчук, сформував потужну педагогічну й гуманітарну школу, де міцні освітянські традиції. Випускники коледжу найкращі на Волині, володіють глибокими, ґрунтовними знаннями та компетентностями. Ми із членами Наглядової ради фокусуємося у своїй діяльності на участі у формуванні стратегії розвитку коледжу на 2021-2031 роки. Будемо спільно напрацьовувати алгоритми дій, враховувати пропозиції. Вважаємо, що педагогічна освіта і надалі має бути пріоритетом номер один», - розповіла голова Наглядової ради Ірина Констанкевич.

Наступна зустріч членів Наглядової ради має відбутися орієнтовно в вересні», - йдеться у дописі.

 

 

Telegram Channel