Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Англія завдяки «вошивому» пенальті перемагає в додатковий час Данію і виходить у фінал Євро-2020 (Відео)

Оце футбол!

Ілюстрація championat.com

Англія завдяки «вошивому» пенальті перемагає в додатковий час Данію і виходить у фінал Євро-2020 (Відео)

Тепер до сумнівного звання чемпіонів світу «родоначальники футболу» мають шанс додати так само сумнівне звання чемпіонів Європи...

Англія – Данія – 2:1 (дч (0:1 – Міккель Дамсгор, 30 хв.; 1:1 – Сімон К'єр, 39 хв., у власні ворота; 2:1 – Гаррі Кейн, 104 хв., з пенальті))

Чемпіонат Європи з футболу 2020 року. Півфінал. 7 липня 2021 року. Лондон (Англія). Стадіон «Вемблі». Головний суддя Данні Маккелі (Нідерланди).

Перед матчем легендарний вухань-суперпрогнозист «Газети Волинь» оприлюднив своє передбачення щодо результату цього матчу.

Натомість букмекери очевидним фаворитом поєдинку вважали кривдників збірної України – англійців.

Проте саме данці першими сказали у цьому матчі своє вагоме слово. Їм вдалося зробити те, що не вдалося ані збірній України, ані жодному іншому супернику підопічних Гарета Саутгейта на Євро-2020. Вони забили у ворота Джордана Пікфорда! Бомбезний мяч зі штрафного поклав Міккель Дамсгор. Щоправда, англійці досить швидко відігралися завдяки зрізці у власні ворота від Сімона К'єра. За рахунку 1:1 команди і пішли на перерву.

У другому таймі англійці нарощували натиск на ворота данців, проте бажаного не досягли. Тож знову півфінальні 1:1 і додатковий час!

І ось наприкінці першого екстратайму стався доволі суперечливий епізод із падінням Рахіма Стерлінга у штрафному майданчику суперника. Одноклубник нашого Олександра Зінченка явно «домальовував». Проте головний суддя Данні Маккелі вказав на «точку» і не змінив свого рішення після консультацій з колегами.

Футбольні боги мали б завадити реалізувати настільки суперечливий 11-метровий, і Каспер Шмейхель таки парирував удар Гаррі Кейна! На жаль, Кейн був першим на добиванні...

Англія в доволі сумнівний спосіб виходить у фінал Євро-2020.

Дивимося огляд матчу:

Читайте також: Італія у серії післяматчевих пенальті долає Іспанію і виходить у фінал Євро-2020 (Відео).


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel