Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
З Ліонеля Мессі знято прокляття! (Відео)

Він так довго чекав цього моменту!

RIO DE JANEIRO, BRAZIL - JULY 10: Lionel Messi of Argentina kisses the trophy as he celebrates with teammates after winning the final of Copa America Brazil 2021 between Brazil and Argentina at Maracana Stadium on July 10, 2021 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Alexandre Schneider/Getty Images)

Фото FDD / LG.

З Ліонеля Мессі знято прокляття! (Відео)

Нарешті форвард здобув трофей і зі своєю збірною! Сьогодні вранці Аргентина переграла Бразилію у фіналі Кубка Америки

Кубок Америки-2021. Фінал. Стадіон: «Маракана» (Ріо-де-Жанейро, Бразилія). Аргентина – Бразилія – 1:0 (Анхель Ді Марія, 22 хв.).

Реклама Google

Це сталося! Крім багатьох титулів з «Барселоною», безлічі особистих нагород, в одного з найкращих гравців в історії світового футболу врешті-решт в списку досягнень з’явився і титул, здобутий в національній збірній (звісно, пам’ятаємо про золоту медаль Олімпіади-2008, але, самі розумієте, це зовсім не те).

І це сталося у лігві свого головного футбольного ворога – збірної Бразилії, на легендарному стадіоні «Маракана»!

Долю поєдинку вирішив гол Анхеля Ді Марії, забитий ще в середині першого тайму.

Читайте також у нас: «Це вже всі знають: Мілевський на два роки «мазаний».

«Я повинен був виграти трофей зі збірною Аргентини. Кілька разів ми були близькі, однак знав, що в підсумку доб’юся своєї мети… Приємно, що добули трофей в Бразилії. Багато разів у фіналах ми покидали поле сумними, але тепер все інакше і я щасливий. Наша збірна реально заслужила це», – заявив після фінального свистка 34-річний Ліонель Мессі.

До речі, сьогоднішня зустріч між цими непримиренними суперниками була вже 109 в історії: Бразилія має 43 перемоги, Аргентина – 41, ще 25 разів команди грали унічию, різниця м’ячів – 167:164 на користь бразильців.

Сьогоднішня зустріч між цими непримиренними суперниками була вже 109 в історії: Бразилія має 43 перемоги, Аргентина – 41, ще 25 разів команди грали унічию, різниця м’ячів – 167:164 на користь бразильців.

Нинішня вікторія стала для Аргентини 15-ою на Кубку Америки (попередній раз вони тріумфували ще 1993 року) – вони одноосібні лідери за кількістю трофеїв! У Бразилії – 9 таких Кубків.

Він так довго ждав цього моменту!
Він так довго ждав цього моменту! / 2021 Getty Images

 У матчі за 3-є місце Колумбія на 4-ій доданій хвилині до основного часу здолала Перу – 3:2.

Читайте також у нас: «Баскетболісти, футболісти... назвали найбільш ненависних спортсменів у світі (Рейтинг)».

Telegram Channel