Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У дитячій операційній нове обладнання (Фото)

Дитяча нейрохірургія у Луцьку стала ще безпечніша!

Фото з фейсбук-сторінки Михайла ЛОВГИ.

У дитячій операційній нове обладнання (Фото)

Вже більше 2-х тижнів ми не можемо намилуватись довгоочікуваному обладнанню - операційній багатофункціональній консолі

Минуло більше року після проведення першої операції в оновленій нейрохірургічній операційній Волинської обласної дитячої лікарні і з того часу вже проведено понад 200 хірургічних втручань різного рівня складності. Завдяки благодійникам ми багато всього оновили і докупили. Тепер це зовсім інша операційна, значно краща ніж рік тому, – поділився радісною новиною лікар Михайло Ловга.

«Але як ми не намагались шукати кошти, куди не стукали, нам не вдавалось назбирати достатньої суми для консолі, незважаючи на максимальні знижки від українського партнера фірми Трумф.

Наші постійні рятівники - БФ «Таблеточки» допомогли вкотре реалізувати мрію!

І от наші постійні рятівники - БФ «Таблеточки» допомогли вкотре реалізувати мрію! Не знаю, що би ми робили без Вас, дорогий колектив «ТАБЛЕТОЧКИ». Дуже часто через постійну завантаженість ми просто не встигаємо подякувати за Вашу роботу і постійну підтримку. Але ми Вас любимо і цінуємо!! Тому ще раз - щире і від усього серця Дякую!

Нарешті ми отримали цю довгоочікувану багатофункціональну консоль, яка є стандартним обладнанням в будь-якій нейрохірургічній операційній за кордоном. Тепер наше дорогоцінне обладнання на своєму місці, а виконання операцій стало ще безпечнішим!», - йдеться у дописі медика.

Читайте такожУ луцькій лікарні розганяють лікарів, бо не вистачає на зарплати

Telegram Channel