Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Петро Порошенко у роковини трагедії MH17: з кожним днем світ наближається до очікуваного вироку за цей злочин

«Завдяки діяльності Спільної слідчої групи у складі Австралії, Бельгії, Малайзії, Нідерландів та України тепер всі знають, що літак був збитий саме російським зенітно-ракетним комплексом «Бук».

Волинь-нова

Петро Порошенко у роковини трагедії MH17: з кожним днем світ наближається до очікуваного вироку за цей злочин

З перших хвилин страшної трагедії МН17 у небі над окупованим Росією Донбасом ні в кого не було сумнівів у тому, хто винен у збитті авіалайнера, хто відповідальний за смерті 298 пасажирів та членів екіпажу, хто має постати перед міжнародним судом і понести заслужене покарання за свій злочин перед людством

Про це у роковини загибелі малазійського літака пише п‘ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко.

«Справедливість не дається поспіхом, вона потребує часу і стратегічного бачення. Як і в ті далекі часи, я і сьогодні не маю жодних сумнівів у правильності рішення України передати нідерландській стороні права очолити міжнародне розслідування. Ми ключових свідків російській стороні не видавали, спецоперацій не зривали, на відміну від нинішніх керманичів. Натомість планомірно і професійно наближали день встановлення істини», – зазначає Петро Порошенко.

Що цей комплекс належав саме російським військам. І що доставлений та повернутий він був з території Російської Федерації – злочинця і винуватця трагедії.

«Завдяки діяльності Спільної слідчої групи у складі Австралії, Бельгії, Малайзії, Нідерландів та України тепер всі знають, що літак був збитий саме російським зенітно-ракетним комплексом «Бук». Що цей комплекс належав саме російським військам. І що доставлений та повернутий він був з території Російської Федерації – злочинця і винуватця трагедії», – констатує п’ятий Президент.

Читайте також: Подробиці нічної ДТП автобуса міжнародного сполучення на Рівненщині (Фото)​.

«Сім довгих років триває розслідування, але з кожним днем світ наближається до завершення судового розгляду і очікуваного вироку. Як і в перші хвилини трагедії рейсу МН17, не маю сумнівів, що істина буде встановлена. Наше спільне завдання – притягнути усіх причетних до цього теракту до відповідальності. Ми пам’ятаємо!», – пише Порошенко.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel