Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Як волинянин з Іриною Фаріон в ефірі українського телеканалу сперечався (Відео)

Пані Фаріон закликала українців не вірити у міжнародне право, а в свої сили.

Скрін із відео.

Як волинянин з Іриною Фаріон в ефірі українського телеканалу сперечався (Відео)

Депутат обласної ради від фракції «Європейська Солідарність» Іван Мирка подискутував з екснародепкою від «Свободи» під час етеру на телеканалі Espreso.TV

Статтю президента держави окупанта Володимира Путіна про «братство» народів, де він фактично висунув територіальні претензії Україні, обговорювали в під час ток-шоу «Говорить Великий Львів». Народний депутат України VII скликання Ірина Фаріон, коментуючи цей допис глави РФ, зазначила, що Путін зробив подарунок ураїнцям, адже підказав, як діяти. За словами політикині, всі пункти статті варто виконувати з точністю до навпаки. Зокрема вона наголосила, що народу необхідно повернутися до націоналізму. Волинський депутат Іван Мирка зазначив, що Ірина Фаріон апелювала лише до своїх прихильників й закликав говорити простіше .

Реклама Google

Друже, ти все робиш правильно: ти провалив зовнішню політику, утверджуєш російську церкву в Україні, ти «закопав» ту трубу по якій ми пускали газ, тепер будемо його транспортувати в обхід України.

 – Сьогодні Путін сказав до Зеленського «Друже, ти все робиш правильно: ти провалив зовнішню політику, утверджуєш російську церкву в Україні, ти «закопав» ту трубу по якій ми пускали газ, тепер будемо його транспортувати в обхід України. Вивчи, ще історію, яку я тобі написав, тоді ми зустрінемося... Найімовірніше, на полі бою», – заявив волинянин.

Крім того, під час цього ж етеру гості студії говорили про відставку Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ.  Депутат Волинської облради від «Європейської Солідарності» Іван Мирка звинуватив ексглаву МВС у переслідуванні волонтерів та добровольців, зокрема у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета. 

Telegram Channel