Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Луцьком пронесеться велика колона байкерів

Байкери вже в дорозі.

Фото Суспільне. Закарпаття.

Луцьком пронесеться велика колона байкерів

Всеукраїнський «Мотопробіг єдності» стартував із Закарпаття

П'ятий «Мотопробіг єдності» стартував 19 липня з Ужгорода. Понад 30 байкерів о 10-й ранку вирушили з центральної площі міста — Петефі. Під час маршруту в різних областях до них долучатимуться інші учасники, — розповів організатор заїзду Микола Спірідонов, передає Суспільне.

«Через Самбір на Львів. Далі Луцьк. Із Луцька на Рівне. Із Рівного на Тернопіль. Чернівці. Із Чернівців поїдемо на Хмельницький. Вінниця, Житомир. Далі Київ, Чернігів, Суми, Полтава, Дніпро. Змійкою їдемо і там 5000 кілометрів. Ніякої мети більше немає, крім єднання байкерського суспільства, єднання всіх. Заборонені будь-які політичні прояви, які тільки можуть бути. У нас є прапор України, який ми веземо. Кримський татарин везе свій, тому що я вважаю, що Крим — це Україна», — розповів організатор «Мотопробігу єдності» Микола Спірідонов.

Через Самбір на Львів. Далі Луцьк. Із Луцька на Рівне. Із Рівного на Тернопіль. Чернівці. Із Чернівців поїдемо на Хмельницький. Вінниця, Житомир. Далі Київ, Чернігів, Суми, Полтава, Дніпро.

До мотопробігу долучився Арсен Тартан із Криму: «Для мене термін «Єдність України» має дуже велике значення, тому що наразі я додому не їжджу. Всі сім років. Звичайно, хочеться іноді додому. Мама в Києві. Так, як вона член Меджлісу і тримала позицію, їй там жити просто не дали. А інші рідні, однокласники — всі там, тобто все життя насправді. Це візуалізація моєї позиції, що Крим — це Україна, що Україна — єдина. Дуже символічно що так сталося, що прапори двох народів (українського і кримськотатарського) подорожують разом усією Україною».

Реклама Google

За словами організатора заїзду Миколи Спірідонова, 1 серпня байкери мають фінішувати в Запорізькій області на острові Хортиця.

Читайте також: Як не вміти поставити авто на вільній парковці: водій-«ас» розсмішив мережу.

Telegram Channel