Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Народний синоптик розповів, якою буде погода на День Незалежності

Буде чотири вихідних. Тож погода має значення.

Фото – ілюстративне з фейсбуку.

Народний синоптик розповів, якою буде погода на День Незалежності

В останній місяць літа дощів майже не буде, але з другої половини місяця почнуться температурні гойдалки

Серпень цього року здивує погодними контрастами – спочатку пекельна спека, а в другій половині запахне осінню, але на 30-ту річницю незалежності України буде цілком комфортна і тепла погода.

Про це розповів у інтерв'ю «Сьогодні» найвідоміший народний синоптик країни Леонід Горбань.

За його словами, в останній місяць літа дощів майже не буде, але ось до середини місяця вдень очікується під +40 при майже повній відсутності хмар. Але до кінця місяця погода ще пару раз зміниться.

 В останній місяць літа дощів майже не буде, але ось до середини місяця вдень очікується під +40 

«Після 18-го ненадовго «запахне осінню», температура на два-три дні різко знизиться до +20-22 градусів. Перед Днем Незалежності знову потеплішає до +26-28 градусів – і літо закінчиться, попрощавшись проливним дощем», – сказав Горбань.

Відзначимо, народний синоптик також поділився секретом, як врятуватися у спеку без кондиціонера. Він зазначає, що чим більше будете пити воду, тим більше «опухнете».

Як повідомляли новини «Сьогодні», 17 липня через зливи і сильний вітер був знеструмлений 101 населений пункт у трьох областях (Київська – 53, Житомирська – 35 і Чернігівська – 13). Під Києвом навіть загинуло двоє людей.

Дивіться також: Як Німеччина постраждала від сильного потопу.

Джерело: Сьогодні
Telegram Channel