Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Тиждень принесе українцям довгоочікуване похолодання й багато дощів

Доведеться брати з собою парасольку.

Фото mukachevo.net.

Тиждень принесе українцям довгоочікуване похолодання й багато дощів

До вихідних дощі припиняться, а температура знову почне трохи зростати

Новий тиждень принесе українцям довгоочікуване похолодання. Температура знижуватиметься поступово і до четверга, 22 липня, похолодання торкнеться всіх куточків країни. У першій половині тижня також очікується багато опадів, проте ближче до вихідних вони припиняться.

Про це повідомляє Погода УНІАН.

На Лівобережжі очікується спека до +40°.

У понеділок, 19 липня, в Україну прийде похолодання. Першими його відчують жителі західних областей. Там температура очікується на рівні +23°...+26° вдень. При цьому на Лівобережжі очікується спека до +40°.

20 липня в західних областях очікується багато дощів, а температура в деяких областях впаде до +21°...+22°. Також дощі очікуються на північ країни. На сході і півдні - як і раніше спекотно. Стовпчики термометрів протягом дня покажуть +34°...+38°.

У середу, 21 липня, дощі з грозами очікуються практично по всій Україні, лише на крайньому сході та в Одеській області буде сухо. У західних і північних областях температура опуститься до +21°...+ 24°, в центрі +27°...+29°, а на сході та півдні країни +29°...+37°.

У четвер, 22 липня, похолодання відчують і жителі сходу України. У цей день по всій країні очікується +22°...+24°, а на півдні: +25°...+29°. Також практично повсюдно буде похмура погода і дощі.

П'ятниця в Україні буде сухою. У цей день по всій країні очікується мінлива хмарність. Температура встановиться на рівні +24°...+28°.

На вихідних також очікується суха погода. Середня температура по країні продовжить трохи підвищуватися. У суботу, 24 липня, в більшості областей очікується +25°...+ 27°, на сході та півдні - до +29°. А в неділю очікується вже +26°...+ 28°, а на Сході та півдні до +32°.

Читайте також: Народний синоптик розповів, якою буде погода на День Незалежності.

Telegram Channel