Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
До Луцька завітає Тріо «Мар’яничі» з музичною коктейль-виставою «Спеції»

В рамках Луцької літературної резиденції «Місто натхнення» львівське Тріо «Мар’яничі» презентує «смачні» композиції.

Волинь-нова

До Луцька завітає Тріо «Мар’яничі» з музичною коктейль-виставою «Спеції»

У рамках Луцької літературної резиденції «Місто натхнення» львівське Тріо «Мар’яничі» презентує «смачні» композиції, тексти і музику до яких створила співзасновниця «Видавництва Старого Лева» і вокалістка гурту Мар’яна Савка

У компанії піаніста Юрка Романіва і гітариста Сергія Гуріна 23 липня о 19:00 у закладі «Тераса Парк» (Центральна алея в парку) звучатиме мікс поезії та мелодій у жанрі блюзу, танго, босанови. Спеції додають смаку й емоцій, саме тому музика «Мар’яничів» з присмаком ванілі, кориці, шафрану і не тільки.

Мар’яна Савка розповідає концепцію авторської коктейль-вистави «Спеції»: «Життя без смаку — прісне і нецікаве. Спеції — те, що дає присмак, те, що пробуджує уяву. Наші сильні емоції, наші непричесані почуття — то спеції, які дають нам відчуття, що ти живеш — кохаєш, втрачаєш, вмираєш від страху, кричиш від радості. Коктейль-концерт — чуттєві вірші і пісні, вишукані напої. Все, що робить нас живими і ледь сп’янілими від емоцій».

Для участі:

1. заповніть форму https://cutt.ly/mmHwf0B
2. внесіть оплату на картку 5168 7573 7600 6666 (Анна Луцюк, Приват),
3. повідомте про оплату зручним для вас способом - дзвінок/Телеграм/Вайбер за номером 093 1401142.

Також квитки можна придбати на вході в день події.

Тріо «Мар’яничі» — творчий експеримент Мар’яни Савки, Сергія Гуріна й Юрка Романіва. Їхні композиції — мікс сучасної поезії та музики у жанрі блюзу, танго, босанови. У репертуарі тріо близько 30 авторських композицій. Існують три роки.

Мар’яна Савка — фронтвумен гурту, головна редакторка і співзасновниця «Видавництва Старого Лева», письменниця, перекладачка, актриса, перформерка, художниця.

Юрко Романів — музичний керівник гурту, аранжування і клавішні.

Сергій Гурін — акустична гітара, аранжування.

 

 

 

 


 

Telegram Channel