Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Щоб змусити Зеленського працювати, доводилось скаржились… його дружині

Олена Зеленська знає, як спонукати чоловіка працювати.

Фото ЛБ.

Щоб змусити Зеленського працювати, доводилось скаржились… його дружині

Бували випадки, коли Володимир Олександрович не хотів готуватися до зустрічей. Тоді просили його дружину, щоб вплинула на нього

Так, екссекретар РНБО Олександр Данилюк умовив «другу половинку» Володимира Зеленського Олену натиснути на чоловіка під час підготовки до зустрічі з президентом Франції Макроном. Про це Данилюк розповів у програмі «Світське життя».

Реклама Google

Я тоді зателефонував дружині Зеленського в номер і сказав: «Лєно, щось, здається, Володимир не найкращим чином підготувався до зустрічі з президентом Франції».

Він згадав, як допомагав організувати зустріч Зеленського і Макрона перед другим туром президентських виборів у 2019 році. За його словами, ключовим було «налаштувати Зеленського на роботу». «Бували випадки, коли я давав документи, а він (Зеленський. - РЕД.) не хотів готуватися. Казав: «Я пішов», - і пішов. Я тоді зателефонував дружині Зеленського в номер і сказав: «Лєно, щось, здається, Володимир не найкращим чином підготувався до зустрічі з президентом Франції». Через деякий час стукіт, у мій номер заходить Володимир і каже: «Гаразд, давай мені папку», - розповів екссекретар РНБО.

Читайте також: На піску для «Великого будівництва» Зеленського наварюють по 500% – Загребельська​.

Данилюк вважає, що причиною такої поведінки могло бути те, що це була перша серйозна міжнародна зустріч Зеленського, тому для нього подібна підготовка була незвичною.

Telegram Channel