Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Збірна команда ЛНТУ стала призером XVI Літньої Універсіади України

У четвертій категорії ЗВО, до якої увійшов ЛНТУ, було представлено 17 команд.

Фото lutsk-ntu.com.ua.

Збірна команда ЛНТУ стала призером XVI Літньої Універсіади України

Луцькі студенти здобули друге місце у своїй категорії

Змагання відбувалися у різних містах України та охоплювали 17 видів спорту, інформує Луцький НТУ.

Зокрема, команда Луцького НТУ здобула перше місце з плавання у місті Кам’янське Дніпропетровської області та стала призером у змаганнях з настільного тенісу в Івано-Франківську й важкої атлетики у Хмельницькому.

Команда Луцького НТУ здобула перше місце з плавання у місті Кам’янське Дніпропетровської області та стала призером у змаганнях з настільного тенісу в Івано-Франківську й важкої атлетики у Хмельницькому.

Призові місця дали змогу у підсумку змагань посісти загальнокомандне 2 місце серед ЗВО, які відносяться до четвертої категорії університетів.

 

Загалом на змаганнях було виокремлено 6 категорій, у яких взяли участь 112 закладів вищої освіти. У четвертій категорії ЗВО, до якої увійшов ЛНТУ, було представлено 17 команд.

Читайте також: Восьмеро волинських спортсменів будуть змагатись за олімпійські медалі в Токіо

«Ми представили ті види спорту, у яких наші спортсмени були готові змагатися і показати гідні результати. Завдяки тому, що у нашому університеті приділяється належна увага студентам-спортсменам у навчальному і тренувальному процесах, нам вдалося посісти призові місця. Сподіваємося, що такі перемоги для нас будуть традиційними», - зазначає завідувач кафедри фізичної культури, спорту та здоров’я Володимир Ковальчук.

 

Telegram Channel