Курси НБУ $ 39.68 € 42.83
Марина Порошенко показала город та розповіла, навіщо чорнобривці між грядкамии

Марина Порошенко доглядає чималенький город.

Фото із сторінки Ірини Геращенко у facebook.

Марина Порошенко показала город та розповіла, навіщо чорнобривці між грядкамии

Дружина п'ятого президента України, лідерка команди «Європейська солідарність» у Києві Марина Порошенко показала, які овочі вирощує на городі

 У неї в гостях побували народні депутатки «ЄС». Політикиня похвалилася урожаєм, який виріс на присадибній ділянці. Про це написала на своїй сторінці в Facebook нардепка Ірина Геращенко та опублікувала відповідні фото, інформує Обозреватель.

 

 

Реклама Google

 

 Разом із Геращенко в гостях у Порошенків побували парламентарки Вікторія Сюмар, Ірина Фріз, Ніна Южаніна, Іванна Климпуш-Цинцадзе. Грядки дружини Петра Порошенка нардепки назвали «охайними». За словами Геращенко, Марина вирощує огірки, кабачки, кілька видів помідорів, капусту, перець, баклажани, гарбузи. Між грядками ростуть чорнобривці й ревінь, які віднаджують жуків і равликів.

 

 

Геращенко також зазначила, що спробувала яблука – «культовий «білий налив» у Порошенків.

«Звернули увагу, що на кожній грядці дбайливо висаджені чорнобривці. Ми ще жартували, що от естети-квіти серед помідорів. Марина зауважила, що це роблять, аби відважити жуків і равликів. Я такого навіть не знала. Тому ловіть пораду від родини Порошенків: якщо серед овочів посадити українських чорнобривців, то грядка і око милує, і равликів буде менше. Наступного року обов’язково спробую»», – написала Геращенко.

 

 Читайте також: «Слуги народу» зроблять депутатом 28-річного безробітного хлопця​.

Геращенко також зазначила, що спробувала яблука – «культовий «білий налив» у Порошенків.

 

 

Telegram Channel