Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
У волинському місті збудують величезний житловий комплекс (Фото, відео)

Буде красиво.

Фото Володимир-Волинської міськради.

У волинському місті збудують величезний житловий комплекс (Фото, відео)

На території колишнього консервного заводу у Володимирі-Волинському, що на вулиці Луцькій, 81 запланували будівництво житлового комплексу на 460 квартир

Цей проект буде реалізовувати будівельна компанія «Інвестор». Презентація попереднього проекту та прес-конференція для місцевих медіа відбулася у вівторок, 20 липня, поруч із територією майбутньої забудови, повідомляє сайт Володимир-Волинської міської ради.

«Територія, на якій буде житловий комплекс – більше 3 гектарів. Попередньо ми порахували, що для комфортного проживання ми зможемо тут збудувати 460 квартир. Це орієнтовно 30 тисяч квадратів житла і близько 5 тисяч квадратних метрів комерційних приміщень. Хто знайомий із нашими проектами, той знає, що у нас ніколи немає завдання побудувати максимальну кількість квадратних метрів. Ми хочемо зробити зручне житло», – розповів про ідею директор «Інвестора» Андрій Разумовський.

Територія, на якій буде житловий комплекс – більше 3 гектарів. Попередньо ми порахували, що для комфортного проживання ми зможемо тут збудувати 460 квартир.

За попереднім проектом планується спорудження трьох будинків на 6 поверхів, котрі будуть збудовані у три черги. На першому поверсі будуть розміщені комерційні приміщення під офіси та магазини. Кожна квартира матиме місце для паркування, а на території ЖК буде розвинута інфраструктура.

Реклама Google

На заході був присутній перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук. 

 

 «Ми надіємося, що протягом кількох найближчих років буде реалізоване те, що зараз презентує «Інвестор». Тому що консервний завод вже не працює більше 15 років і частина приміщень вже в аварійному стані, з боку вулиці 20 липня вони фактично розвалюються і становлять реальну небезпеку», – зауважив Ярослав Мавійчук.

В обговоренні проекту взяв участь і народний депутат Ігор Гузь. Він наголосив на тому, що кожне будівництво – це інвестиції в економіку, а поява будівельних майданчиків свідчить про те, що місто розвивається.

«Я говорив сьогодні про це із мером Нововолинська. Великий забудовник шукав нове місце, вивчав, де краще. Це інвестиції, і в цій ситуації виграв Володимир-Волинський. А дивлячись на те, як Андрій Разумовський будує у Луцьку, можу сказати, що його житло – найбільш сучасне, якісне і цікаве», – поділився Ігор Гузь.

До слова, загальна сума інвестицій у будівництво цього житлового комплексу – близько 700 млн грн. Учасники заходу пояснили, що на цьому етапі розглядається попередня пропозиція забудовника і проект ще буде проходити обговорення.

«Ми максимально відкрита компанія, тому на такому початковому етапі вирішили поділитися своїми планами і розповісти про своє бачення. Оскільки ми націлені в першу чергу на будівництво комфортного житла, то з задоволенням почуємо думки і пропозиції майбутніх мешканців нашого житлового комплексу», – зауважив Андрій Разумовський.

За попередніми планами, будівництво житлового комплексу у Володимирі-Волинському розпочнеться навесні наступного року.

Читайте також: На Волині відкрили ще одну сімейну молочну ферму.

Telegram Channel