Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинські учасники АТО/ООС мають можливість отримати 400 євро на навчання

Хай би скористалися можливістю хлопці.

Фото pon.org.ua.

Волинські учасники АТО/ООС мають можливість отримати 400 євро на навчання

Громадська організація «Центр зайнятості Вільних людей» реалізовує проєкт “Соціально-економічна підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та членів їхніх сімей”

Фінансує ініціативу Міжнародна організація з міграції та Європейський Союз, йдеться на сайті Нововлинської міськради.

Мета проєкту – сприяння реінтеграції ветеранів через допомогу в перекваліфікації, підвищенні кваліфікації та працевлаштуванні.

В ході зустрічі запрошені учасники бойових дій отримали вичерпну інформацію щодо умов участі у проєкті, його етапів та термінів проведення, а також відповіді на інші питання правового характеру

Заступник директора Нововолинської міської філії Волинського обласного центру зайнятості Ірина Олійник за участі начальника Нововолинського бюро правової допомоги Юрія Гіля провела інформаційний семінар для учасників АТО/ООС, що перебувають на обліку як безробітні. Під час заходу присутніх інформували про умови участі у проєкті. Зокрема, тренінг та захист заявки на отримання індивідуального гранту розміром до 400 євро для проходження професійних курсів із підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації в навчальних закладах України.

Реклама Google

В ході зустрічі запрошені учасники бойових дій отримали вичерпну інформацію щодо умов участі у проєкті, його етапів та термінів проведення, а також відповіді на інші питання правового характеру.

Читайте також: Українці у серпні отримають підвищені пенсії: кому скільки доплатять.

Telegram Channel