Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У день громади говорили про здобутки

З днем громади, Луків!

З фейсбук сторінки Вячеслава РУБЛЬОВА.

У день громади говорили про здобутки

Свято селища відзначили у Лукові

З 2017 року в селищі багато що змінилося, зазначає народний депутат Вячеслав Рубльов. – Скептики не вірили, але школу, яка багато років була довгобудом, за кошти з державного фонду регіонального розвитку вдалося не тільки добудувати, але й відкрити для школярів. Багато хто сумнівався, але біля школи за кошти соцеконому уже добудували спортивний майданчик і до 1 вересня біля штучного поля встановимо спортивний майданчик з 20 елементів.

Реклама Google

Змінилося і професійно-технічне училище в Лукові - тут для учнів стіорюють не тільки комфортні умови для навчання, але й для практики майбутніх спеціалістів.

Багато хто сумнівався, але біля школи за кошти соцеконому уже добудували спортивний майданчик

Ми не забуваємо і про села громади: в Новосілках і Миляновичих ми встановимо дитячі майданчики, адже малечі потрібно мати місце для дозвілля.

І доречі, я щиро радів, коли голова Анатолій Климук зазначив, що в бюджет надходить 4 млн грн акцизного податку, який ми відстояли у Верховінй Ради. За ці кошти освітлюють села і ремонтують дороги. З днем громади, Луків! В майбутньому у вас ще все попереду!» – йдеться у дописі на фейсбуці політика.

Telegram Channel