Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Головний тренер «Волині»: «Я очєнь даволєн своєй камандай» (Відео)

Альберте Георгійовичу, дотримуйтесь законодавства!

Фото із сайту fc.volyn.net.

Головний тренер «Волині»: «Я очєнь даволєн своєй камандай» (Відео)

Таке враження, що наставник презентує не Луцьк, а ніби якусь Рязань чи Тамбов. Видно, що 45-річний Альберт Георгійович не чув влучний вислів від Ірини Фаріон про тих, хто не володіє українською. Про дію мовного закону взагалі мовчимо

Перша ліга. 1 тур. «Агробізнес» (Волочиськ) – «Волинь» (Луцьк) – 2:2 (1:0 – Артур Рябов, автогол, 45+1 хв.; 1:1 – Валерій Сад, 78 хв.; 2:1 – Віталій Груша, 80 хв., класний дальній удар; 2:2 – Максим Войтіховський, 82 хв, супергол зі штрафного.).

Новий сезон у Першій лізі лучани розпочали з бойової нічиєї із представником Хмельницької області – командою «Агробізнес» із містечка Волочиськ, яке у понад 10 разів менше за наш Луцьк. Щоправда, кажуть, що фінансові можливості цього клубу зараз набагато кращі, ніж у волинян. Тож недарма підопічних Олександра Чижевського вважають одними з фаворитів Першої ліги, де нинішнього сезону змагатимуть 16 команд (дві кращі з них автоматично потраплять до Прем’єр-ліги, а 3-я і 4-а гратиме перехідні матчі з 13-ою і 14-ою командою «прем’єрки»).

Реклама Google

Тому здобуте очко на полі «Агробінеса» вартує багато чого. Тим паче, «зеленою молоддю» – як зараз називають команду лучан. Тож підсумкові 2:2 можна вважати плюсом для «хрестоносців».

Дивимось огляд матчу «Агробізнес» – «Волинь» – 2:2:

Тому й не дивно, що після фінального свистка головний тренер «Волині» Альберт Шахов висловив «респект» своїй команді. Щоправда,  на «общєпрінятам» (хоче і вжив українською слово «очікувати»):

– Насамперед я хочу подякувати хлопцям, що вони виклалися не на 100, а навіть на 200 процентів, переломили хід гри. Програючи двічі під час поєдинку – і зрівняти рахунок, викладались… Претензій не те, що не може бути, а я дуже задоволений своєю командою… У цих хлопців є перспектива. Якщо вони будуть так викладатись, як сьогодні, то в них велике майбутнє.

Насамперед я хочу подякувати хлопцям, що вони виклалися не на 100, а навіть на 200 процентів, переломили хід гри.

Пряма мова (відео fcab.com.ua):

P.S. Ірина Фаріон: «Українську мову не знають або політично упереджені, або розумово відсталі». Дивимось відео:

Читайте також у нас: «У 37 років вперше поїхав на Олімпіаду і виграв для України «бронзу».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel