Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Бійці ДСНС разом з медиками рятували дворічного хлопчика, який засунув пальчика у решітку кухонної мийки

Добре, що добре закінчилося...

Фото ДСНС України.

Бійці ДСНС разом з медиками рятували дворічного хлопчика, який засунув пальчика у решітку кухонної мийки

Рятувальники вже разом із лікарем механічним способом звільнили дитячий палець з металевої пастки

У Херсоні співробітники Аварійно-рятувального загону обласної ДСНС надали допомогу малюку, пальчик якого застряг у решітці металевої мийки.

25 липня о 22:02 на номер Служби 101 м. Херсона зателефонувала молода жінка, яка розповіла, що її дворічний син засунув пальчик лівої руки у отвір решітки кухонної мийки та так, що його пальчик застряг.

Після прибуття рятувальники оглянули палець хлопчика, який набряк і за зовнішніми ознаками було схоже на те, що він травмований.

Після прибуття рятувальники оглянули палець хлопчика, який набряк і за зовнішніми ознаками було схоже на те, що він травмований. Тому рятувальники швидко доставили малюка до травмпункту, де вже разом із лікарем механічним способом звільнили дитячий палець з металевої пастки.

На щастя, дитина відбулась переляком, оскільки знімок не підтвердив травми. Мама висловила щиру вдячність і рятувальникам, і медпрацівнику за вправність та небайдужість. Проте вкотре хочеться нагадати батькам аби вони постійно стежили за своїми дітьми і не допускали небезпечних розваг.

Реклама Google

Читайте також: Виявили поле конопель на понад 300 мільйонів гривень.

Telegram Channel