Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Луцький виш увійшов у ТОП-25 найпопулярніших в країні

Цьогоріч до навчальних закладів України подали понад 1 млн 700 тисяч заяв від вступників.

Фото із сайту pplus.in.ua.

Луцький виш увійшов у ТОП-25 найпопулярніших в країні

Волинські виші увійшли до сотні найпопулярніших серед абітурієнтів

Волинські виші потрапили до сотні українських вишів, найпопулярніших серед абітурієнтів.

Рейтинг закладів освіти опублікували на сайті Освіта.ua.

Цьогоріч до навчальних закладів України подали понад 1 млн 700 тисяч заяв від вступників. Із них 10 271 – до Волинського національного університету імені Лесі Українки та 6 378 – до Луцького національного технічного університету.

Як і минулого року, лідерами за кількістю заяв від абітурієнтів, що вступають на основі повної загальної середньої освіти, є Київський національний університет імені Тараса Шевченка та Львівський національний університет імені Івана Франка.

Як і минулого року, лідерами за кількістю заяв від абітурієнтів, що вступають на основі повної загальної середньої освіти, є Київський національний університет імені Тараса Шевченка та Львівський національний університет імені Івана Франка. Третю сходинку посідає Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського.

Четверту та п’яту сходинку посідають Національний авіаційний університет та Національний університет «Львівська політехніка».

У цьогорічному рейтингу волинські виші опинилися на 23 та 46 місцях.

Реклама Google

Нагадаємо: Волинський національний університет імені Лесі Українки на 65 позицій обійшов Луцький національний технічний університет у Консолідованому рейтингу закладів вищої освіти України 2021 року: Волинський національний університет імені Лесі Українки посів 22 місце, Луцький НТУ опинився на 87 сходинці, передає Конкурент.

Читайте також: Які найпопулярніші спеціальності серед вступників. Рейтинг Міносвіти

Довідково:

У таблиці враховані всі заяви від вступників на навчання для здобуття кваліфікаційних рівнів бакалавра та магістра на базі повної загальної середньої освіти за всіма формами навчання станом на 26 липня 2021 року.

Інформаційна система Вступ.ОСВІТА.UA публікує поточні рейтинги абітурієнтів на більш ніж 78 000 конкурсних пропозицій від всіх університетів, інститутів, академій, коледжів та технікумів України, що здійснюють прийом абітурієнтів для здобуття ступенів молодшого спеціаліста, бакалавра або магістра.

Telegram Channel