Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Третя українська олімпійська медаль їде у Рівне і Чернігів!

«Не старіють душею ветерани» українського спорту!

Фото із сайту obozrevatel.com.

Третя українська олімпійська медаль їде у Рівне і Чернігів!

Сьогодні рано-вранці наші ветерани – 36-річна Олена Костевич і 37-річний Олег Омельчук (обоє на фото) – завоювали «бронзу» в кульовій стрільбі з пневматичного пістолета на дистанції 10 метрів у міксті

Ура! Коли вчорашній день ми закінчили без жодної здобутої нагороди, то ниньки Україна прокинулася (палкі уболівальники вже давно не сплять!) із третьою нагородою.

Реклама Google

До «бронзової» когорти 20-річної дзюдоїстки з Києва Дар’ї Білодід і 37-літнього харківського шпажиста Ігоря Рейзліна доєдналися 36-річна чернігівка Олена Костевич і 37-річний рівнянин Олег Омельчук, яку фінішували третіми в кульовій стрільбі з пневматичного пістолета на дистанції 10 метрів у міксті.

Так стріляють наші!!! Фото із сайту Getty Images/Global Images Ukraine.
Так стріляють наші!!! Фото із сайту Getty Images/Global Images Ukraine.

 У «бронзовому» фіналі наші співвітчизники здолали представників Сербії Зорану Арунович і Даміра Мікеча – 16:12.

Браво!!!

Також Олена Костевич спростувала міф, закріплений за збірною України, що ніби-то її прапороносці не можуть здобути медалі. Ще й як можуть!!!

Олена Костевич спростувала міф, закріплений за збірною України, що ніби-то її прапороносці не можуть здобути медалі. Ще й як можуть!!!

Читайте також у нас: «Шаблістка Ольга Харлан назвала причини своєї сенсаційної поразки в 1/16 фіналу Олімпійських ігор».

Telegram Channel