Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Відвідала могилу доньки: волонтери реалізували мрію 95-літньої волинянки (Відео)

В рамках благодійного проекту Чарівна Скриня волонтери закликають творити добро.

Фото з інстаграм-сторінки pink.soul.dobro.

Відвідала могилу доньки: волонтери реалізували мрію 95-літньої волинянки (Відео)

Бабуся вже 8 років проживає у будинку престарілих і не вірила, що її мрія може здійснитись

Коли Надія Омельянівна потрапила до будинку престарілих їй було 87 років.  Нині їй 95 і вона мешкає в селі Тростянець на Ківерцівщині в будинку для літніх одиноких людей. 

Жінка дивом пережила голод, війну, а потім ув’язнення на далекій чужині: сибірську каторгу. А коли повернулась на Батьківщину - поховала єдину дочку, якої не стало у 2008 році.

А потім зустрілася ще й з односельцями, друзями і родичами, які проживають там. 

Жінка і не сподівалась, що у Богом забутому будинку престарілих її хоч хтось навідає, а тим паче - здійснить найзаповітнішу мрію. Це зробила волонтерка Анастасія Рудик в рамках благодійного проекту Чарівна Скриня. Добродії здійснювали мрії одиноких людей проте мрія цієї бабусі вразила команду найбільше. Вона не хотіла матеріальних речей і взагалі вважала, що її бажання нездійсненне - відвідати могили рідних. 

І ось днями Надія Омелянівна відвідала рідне село, в якому не була 8 років і вже й не надіялася там побувати. Найперше приїхали на кладовище, де поховані найближчі люди - батьки і донька. А потім зустрілася ще й з односельцями, друзями і родичами, які проживають там. 

Тож волонтери запевняють: мрії збуваються. Як це було - дивіться у ролику:

 

Telegram Channel