Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
На Франківщині на будинок впав літак: четверо людей загинуло (Фото)

Загинув пілот і пасажири.

Фото управління ДСНС Франківшини.

На Франківщині на будинок впав літак: четверо людей загинуло (Фото)

На борту перебували пілот, мешканець Прикарпаття, і троє пасажирів-іноземців

28 липня близько 13:40 поблизу села Шепарівці Коломийського району впав легкомоторний спортивний літак на приватний житловий будинок. Потому він загорівся, внаслідок чого чотири  особи загинуло.

О 13:58 пожежу локалізували.

У результаті загинув пілот і три пасажири.

Як повідомив міський голова Коломиї Богдан Станіславський, на місці надзвичайної ситуації розгорнули штаб. Відбувається ліквідація надзвичайної події та розслідування причин аварії.

«У чергову частину о 13:40 надійшло повідомлення про те, що у селі Шепарівці Коломийського району на приватний будинок упав спортивний літак. У результаті загинув пілот і три пасажири. На момент аварії у будинку, який загорівся, людей не було. За попередньою інформацією, на борту перебували пілот, мешканець Прикарпаття, і троє пасажирів-іноземців. Наразі на місці інциденту працюють слідчо-оперативна група обласної поліції, експерти-криміналісти та інші екстрені служби, які встановлюють всі обставини аварії. За результатами першочергових слідчих дій буде прийняте рішення про правову кваліфікацію події», – повідомили в поліції.

Читайте також: На Волині на трасах міжнародного значення – дві аварії з потерпілими (Фото)

 

 

 

Джерело: Управління ДСНС Франківщини.
Telegram Channel