Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Підліток убив 6-річну дівчинку: відомі деталі страшного злочину

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

Підліток убив 6-річну дівчинку: відомі деталі страшного злочину

У день вбивства дівчинка гралася з подружкою Вікою, коли до них приєднався 13-річний сусід

Родина вбитої 6-річної Мирослави Третяк у Старому Салтові на Харківщині з 13-річним підозрюваним знайома давно.

Про це у коментарі Newsroom розповіли родичі загиблої.

Підліток мешкає по сусідству – його сім’я живе на першому поверсі житлового будинку. За їхніми словами, Богдан постійно ходив з малюками.

Родина Мирослави навіть скаржилась батькам хлопця, щоб діти гралися окремо через велику вікову різницю.

У день вбивства дівчинка також гралася з подружкою Вікою, коли до них приєднався 13-річний сусід.

Родичі не сумніваються у причетності Богдана до злочину, адже ще у школі хлопець ображав дітлахів, кидався камінням і топив котів у туалеті.

«Учора вона прибігла і каже: «Мамо, мене сусід Богдан ображає». Мирослава сказала, що він штовхав її й викинув обруч у вигляді ріжок. Я сказала, не чіпати його і просто піти геть та пообіцяла поговорити з його мамою, коли та прийде», – згадує матір загиблої.

Реклама Google

Після цього близько 15:00 дівчинка сходила до магазину і прилягла відпочити, а ввечері знову просилася пограти з подружкою та взяла велосипед.

Під час гри Мирослава взяла два персики та повернулася до подружки. Вона довго не поверталася. Матір дитини зрозуміла, що щось сталося, коли Віка прийшла до неї з запитанням: «А Міра буде гуляти?». Дівчинка розповіла, що та відправилась на прогулянку з Богданом.

Як виявилося, діти пішли в бік старої пекарні, і їх більше не бачили.

Матір зниклої на шляху помітила підлітка, проте той заявив, що не бачив Мирославу, а через деякий час відповів, що вони розійшлися у певному місці – і він її відтоді не бачив.

Родичі не сумніваються у причетності Богдана до злочину, адже ще у школі хлопець ображав дітлахів, кидався камінням і топив котів у туалеті.

Читайте також: Як покарають чоловіка, який мало не убив сусіда в Рованцях.

Смерть Мирослави Третяк на Харківщині: що відомо

У ніч на 29 липня у Старому Салтові на Харківщині знайшли тіло зниклої напередодні 6-річної дівчинки Мирослави Третяк. Мертвою дитину виявили у покинутому будинку з ознаками насильницької смерті – забої голови та обличчя.

Підозрюваним став 13-річний місцевий мешканець Богдан Ф. Саме у товаристві хлопця загиблу бачили останній раз. Школяр відомий своїм жорстоким поводженням з тваринами.

Telegram Channel