Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Укрзалізниця закупляє нові сучасні вагони

У рамках угоди буде складено та поставлено 100 пасажирських вагонів.

Фото ілюстративне.

Укрзалізниця закупляє нові сучасні вагони

ПАТ “Крюківський вагонобудівний завод” (КВБЗ) отримало авансовий платіж від АТ “Укрзалізниця” в рамках договору, яким передбачено постачання 100 пасажирських вагонів

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба ПАТ «КВБЗ».

За словами голови правління заводу Максима Крамаренка, з дня першого платежу (23 липня) починається відлік терміну, впродовж якого КВБЗ має здійснити постачання продукції у повному обсязі протягом року, тобто до кінця липня 2022 року.

У рамках угоди буде складено та поставлено 100 пасажирських вагонів.

«Авансовий платіж дорівнює 30% від суми контракту. Цих коштів підприємству вистачить на закупівлю лише 50% комплектуючих та матеріалів», – зазначають у пресслужбі.

Реклама Google

Як повідомлялося, АТ «Укрзалізниця» та Крюківський вагонобудівний завод 25 червня підписали угоду на постачання пасажирських вагонів за бюджетні кошти. У рамках угоди буде складено та поставлено 100 пасажирських вагонів, серед яких 51 купейний вагон, 12 вагонів типу СВ, 20 купейних вагонів, обладнаних для перевезення пасажирів з обмеженими фізичними можливостями, а також 17 купейних вагонів для перевезення пасажирів з інвалідністю в колісному кріслі та купе начальника поїзда.

Читайте також: Під час руху загорівся потяг «Одеса-Ковель»

Telegram Channel