Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Поїхали на море і не повернулися: загадково зникла сім’я

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

Поїхали на море і не повернулися: загадково зникла сім’я

Востаннє камери спостереження зафіксували машину родини на Житомирській трасі

У Вінницькій області другу добу розшукують цілу родину – жінку з чоловіком та їхнього малюка, які разом з автівкою зникли на Житомирській трасі.

Де востаннє бачили авто та що кажуть друзі зниклих, йдеться у сюжеті новин «Сьогодні».

Востаннє камери спостереження зафіксували машину сім’ї на Житомирській трасі. Відомо, що 48-річна Оксана та 34-річний Володимир нібито виїхали на море із чотирирічним сином Микитою. Та за кілька годин – усі троє разом з автомобілем безслідно зникли.

Реклама Google

Будинок будують, паркан поставили, все гарно поробили, ну не могли ж вони просто зникнути, вкласти сюди гроші і просто зникнути, може, щось і сталося.

Про те, що не може зв’язатися з матір’ю, повідомила старша донька зниклої.

«За цим фактом відкрите кримінальне провадження, за ст. 155, з позначкою «безвісти зниклий» і почали оперативні заходи зі встановлення їхнього місцезнаходження. Донька повідомила, що сім’я мала намір поїхати на море в Одеську область на відпочинок», – розповіла речниця управління поліції у Вінницькій області Анна Олійник.

Сім’я виїхала з Вінниці на чорному BMW із литовськими номерами. Друзі не на камеру нам розповіли, що у ніч зникнення вони ще були у Viber. Тепер заблоковані навіть сторінки у соцмережах.

Сусіди про зниклу родину відгукуються добре.

«Будинок будують, паркан поставили, все гарно поробили, ну не могли ж вони просто зникнути, вкласти сюди гроші і просто зникнути, може, щось і сталося», – каже сусідка Тетяна Волковецька.

«Сьогодні» поспілкувалися і з друзями зниклої родини. Не на камеру деякі з них пов’язують зникнення із діяльністю Володимира. Він вже 10 років займається обміном валют.

Читайте також: Загинули батько, мати та 12-річна донька: подробиці моторошної ДТП.

Одні вважають, що міг мати при собі велику суму грошей. Інші – що родина залізла у борги і не зникла, а переховується. Останні здогади підтверджують і в поліції.

«Це одна з ключових версій зникнення, що родина має великі боргові зобовязання і щоб не платити можуть переховуватися», – повідомила речниця поліції Вінницької області.

Правоохоронці кажуть, що мають й інші версії, але які саме – поки не розкривають.

Telegram Channel