Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Колишній учитель зарубав сина та його улюблених кошенят (Відео)

Злочин сколихнув всю область.

Фото Pixabay.

Колишній учитель зарубав сина та його улюблених кошенят (Відео)

Гатив, рубав і заходився диким реготом над скривавленим тілом. Жителі невеликого села на Чернігівщині ще довго здригатимуться від однієї лише згадки про демона у людській подобі

47-річний шкільний вчитель підступно і холоднокровно зарубав свого 21-річного сина. Підкрався, доки хлопець спав, і розкроїв йому череп потужними ударами. А потім зачинив труп у хаті і майже цілу добу вдавав, що нічого не трапилося, передає nnovosti.info.

Він наніс молодику майже 10 ударів сокирою.

Кажуть, що чоловік безпробудно пив майже кожного дня. Нещасна мати загиблого хлопця розповіла, що син намагався врятувати батька із синьої безодні. За це нелюд і зарубав власну дитину. Він наніс молодику майже 10 ударів сокирою. А потім зарубав його улюблених кошенят. Зробивши жахливу справу, чоловік спробував заховати тіло сина на городі. Сокиру начисто вимив і спокійно запросив сусіда у гості - щоб допоміг копати яму.

Дружину нелюд бив мало не всі 17 років подружнього життя, тому жінка і втекла від домашнього тирана, а ось син на свою біду продовжував спілкуватися з батьком.

Читайте також: Чоловік убив в ліжку колишню дружину, а потім наздогнав і… зарубав доньку.

Telegram Channel