Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У Києві зник очільник Білоруського Дому в Україні

Немає слів...

Фото УНН.

У Києві зник очільник Білоруського Дому в Україні

Вийшов на ранкову пробіжку і не повернувся...

У Києві зник глава Білоруського Дому в Україні Віталій Шишов. Він вийшов сьогодні ранком, імовірно, на щоденну пробіжку і не повернувся. Про це повідомляє Білоруський Дім в Україні, передає УНН.

«Сьогодні вранці глава Білоруського Дому в Україні Віталій Шишов вийшов, імовірно, на щоденну пробіжку (вдома не виявлено його спортивних речей) і не повернувся. З його номера було зроблено кілька так званих «глухарів», однак зараз зв'язатися з ним неможливо», - говориться в повідомленні.

Сьогодні вранці глава Білоруського Дому в Україні Віталій Шишов вийшов, імовірно, на щоденну пробіжку (вдома не виявлено його спортивних речей) і не повернувся.

Повідомляється, що більше на зв'язок він не виходив.

«Ми прочесали масив, де він зазвичай здійснював пробіжки, але ніяких слідів Віталія не виявили. Поліція повідомлена. На місце виїхав кінолог, ведуться пошуки», - наголошується в повідомленні.

Білоруський Дім в Україні позиціонує себе як некомерційну громадську організацію. На сайті вказано, що організація створена для допомоги білорусам і всім постраждалим від режиму Лукашенка в Україні.

Раніше на Олімпійських іграх розгорівся політичний скандал.

Тимановська раніше заявила, що боїться за свою безпеку в Білорусі і її можуть посадити до в'язниці.

Спортсменка повідомила, що їй купили квиток на літак і вивезли в аеропорт, звідки вона повинна була вилетіти в Білорусь, незважаючи на те, що вона заявлена на змагання в бігу на Олімпіаді в Токіо на дистанції 200 м.

У Національному Олімпійському комітеті Білорусі сказали, що рішення відправити спортсменку в Білорусь пов'язане з її «емоційно-психологічним станом». Спортсменка назвала це брехнею.

Тимановська звернулася за захистом до японської поліції в токійському аеропорту, щоб їй не довелося сідати на літак.

Джерело в Білоруському фонді спортивної солідарності, який підтримує спортсменів, ув'язнених або позбавлених волі за їхні політичні погляди, повідомив агентству Reuters, що Тимановська планувала в понеділок попросити притулок в Німеччині або Австрії.

Міністр закордонних справ Чехії Якуб Кулганек заявив, що країна готова надати візу Тимановській, яка побоюється за свою долю на батьківщині.

Раніше спортсменка виступила з критикою Олімпійського комітету Білорусі. Вона розповіла, що її примушували брати участь в змаганнях, на які вона не була заявлена.

Читайте також: Вакцинованим українцям обіцяють безплатне кіно.

Telegram Channel