Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Вакцинованим українцям обіцяють безплатне кіно

Отакої!

Фото Chichkan Evgeniy

Вакцинованим українцям обіцяють безплатне кіно

Поки що лише тим, хто живе у Дніпрі

Мер Дніпра Борис Філатов зобов'язав своїх підлеглих вакцинуватися або щотижня своїм коштом робити ПЛР-тести на коронавірус, а жителям міста буде надано безплатний проїзд в міському електротранспорті та метро, ​​а також безкоштовне кіно.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на Філатова у Facebook.

«Тепер всі мої підлеглі зобов'язані бути вакцинованими, а якщо не хочуть, то нехай за свої гроші щотижня надають довідку про негативний ПЛР (як в мерії Нью-Йорка). Або звільняються.

Всім знову провакцинованим землякам буде надано безкоштовний проїзд в міському електротранспорті і метро.

Ну і як плюшки -  будемо ходити в кіно безплатно. Батогом і пряником. Бережіть себе.

Ну і як плюшки -  будемо ходити в кіно безплатно. Батогом і пряником. Бережіть себе. «Дельта» на порозі».

«Усім працівникам виконавчих органів, комунальних підприємств, установ, закладів міської ради, які не вакцинуються до 15.10.21, надавати керівникам довідку про відсутність COVID-19 щотижня.

Департаменту з питань місцевого самоврядування надати пропозиції з організації 2 заходів (перший – для молоді, другий – для людей похилого віку) у жовтні-листопаді з безкоштовним входом при пред’явленні документа, який підтверджує вакцинацію.

Управлінню культури надати пропозиції щодо взаємодії з кінотеатрами стосовно видачі флаєрів зі знижкою для вакцинованих 2-ю дозою та/або перегляду кінофільмів вакцинованими у залах з можливістю знаходитися без засобів індивідуального зв’язку.

Департаменту транспорту підготувати проєкт про заохочення мешканців міста до вакцинації, передбачивши видачу вакцинованим місячних проїзних квитків.

Департаменту здоров’я забезпечити видачу проїзних квитків після 2-ї дози», - йдеться в заяві.

Схожу модель запровадив у США президент Джо Байден. Вакциновані жителі країни отримають по $100, а держслужбовці повинні вакцинуватися.

Або вони будуть змушені постійно носити на роботі маску, щотижня тестуватися, дотримуватися соціальної дистанції і ще кілька нових правил.

Читайте також: Токіо-2020: підсумки змагального дня для України.

Telegram Channel