Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Єлизавета ІІ бомбезно підколола надокучливих американських туристів

Ото вже дає!

Фото Getty Images/Автор — Christopher Furlong

Єлизавета ІІ бомбезно підколола надокучливих американських туристів

Ті лише потім второпали, із ким мали честь поспілкуватися...

Королева Єлизавета II тонко пожартувала над допитливими американськими туристами, які, прогулюючись по літній резиденції монарха в Балморалі, не впізнали в ній королеву і поцікавилися, чи тут живе Єлизавета II, повідомляє meta.ua.

Про курйозний випадок у Шотландії розповів журналістам колишній офіцер охорони Її Величності. Відомо, що королева щоліта приїжджає у свій улюблений маєток у шотландському нагір'ї та проводить час за пікніками, прогулянками із собаками й прийомами членів своєї сім'ї, які відвідують її по черзі. 

Її спроба уникнути уваги туристів, які часто заїжджають у Балморал, одного разу виявилася такою вдалою, що група американських туристів, що досліджують територію маєтку, наткнувшись на Єлизавету II, абсолютно не впізнали її.

Іноземці поцікавилися у жінки, чи мешкає вона у цьому районі. Вона, у свою чергу, відповіла, що має будинок поблизу.

Іноземці поцікавилися у жінки, чи мешкає вона у цьому районі. Вона, у свою чергу, відповіла, що має будинок поблизу. Згодом у неї запитали, чи зустрічала вона коли-небудь королеву Єлизавету II. Вона зазначила, що не зустрічала, але сказала, що поліцейський, який був поруч, так. Королева показала на колишнього офіцера, який працював з монархом понад 30 років.

Як розповів офіцер, група туристів рушила далі й навіть не підозрювала, що щойно поспілкувалася з Її Величністю віч-на-віч.

Читайте також: Зеленський підписав закон щодо впровадження драконячих штрафів для водіїв вантажівок, які порушують габаритно-вагові норми.

Telegram Channel