Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Шахтар» здолав «Генк» на старті нового сезону Ліги чемпіонів

Було гаряче.

Фото УНН.

«Шахтар» здолав «Генк» на старті нового сезону Ліги чемпіонів

Українська команда зіграла вдало

«Шахтар» провів матч на виїзді третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти «Генку». Гра пройшла у Бельгії на «Лумінус Арені», передає УНН.

На 80 хвилині чудовий закид від Марлоса до штрафної продовжив Ісмаїлі, який одним дотиком перевів м'яч до Алана Патріка. Бразилець розстріляв голкіпера господарів.

На 21 хвилині «гірники» завдали перший удар у площину воріт – Тете перевірив пильність стража воріт після передачі від Траоре. Кіпер Вандевордт впорався із несильним ударом. Через чотири хвилини голкіперу «Генка» вже було важче зреагувати на удар Манора Соломона, проте він зумів перевести ігровий снаряд на кутовий. Ближче до перерви закид на другий поверх від Дзюня дав плоди – високорослий нігерійський нападник Онуачу без супротиву ударом головою направив «круглого» до сітки воріт.

Реклама Google

В середині другої 45-хвилинки донеччани завдяки пенальті вирівняли становище – відзначився Тете. На 80 хвилині чудовий закид від Марлоса до штрафної продовжив Ісмаїлі, який одним дотиком перевів м'яч до Алана Патріка. Бразилець розстріляв голкіпера господарів.

Як наслідок 2:1 на користь команди Де Дзербі.

Читайте також: «Ми пройшли чудовий шлях»: Шовковський прокоментував завершення роботи в збірній України.

Telegram Channel