Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У волинському місті вшанували «золоті» подружні пари (Фото)

Многії літа!

Фото: Володимир-Волинська міськрада.

У волинському місті вшанували «золоті» подружні пари (Фото)

Уже традицією стало у день святкування Дня міста вшановувати подружні пари, які разом прожили 50, 55, 60 і 65 років

За десять років проведення свята було вшановано 91 сімейну пару. Серед них три пари, які прожили  65 років спільного подружнього життя та відзначали «залізне весілля», а також 11 пар, які прожили  60 років спільного подружнього життя та відзначали «діамантове весілля», йдеться на сайті Володимир-Волинської міськради.

Серед них три пари, які прожили  65 років спільного подружнього життя та відзначали «залізне весілля», а також 11 пар, які прожили  60 років спільного подружнього життя та відзначали «діамантове весілля»

Під час свята, яке відбулось у фойє культурно-мистицького центру, на учасників та гостей чекало справжнє весілля з молодятами, «мастилихами», дружками, короваєм, подарунками, оркестром «Арсен» (кер. Вололодимир Шестакевич), дружбою – Романом Віслобоковим та незмінною ведучою Наталією Авдієнко.

 
 

 

 

 

 

 Цьогоріч володимирчани Петро та Ізольда Франчуки святкували 60-річний ювілей, а подружжя  Йосипа та Наталії Чижів, Євгена  та Галини Олейників, Петра та Валентини Вавренюків,  Миколи та Антоніни Климуків, Івана та Тетяни Біянових, Анатолія та Людмили Фоменків відзначали 50-річний ювілей. 

З такої нагоди до молодят завітав міський голова Ігор Пальонка, який привітав ювілярів та вручив їм пам’ятні дипломи та подарунки. 

Подружні пари розповідали про своє знайомство, день весілля і  спільне життя. За пів століття вони пережили веселі і сумні хвилини, підтримували одне одного у важкі часи, виховали дітей, а зараз тішаться онуками та правнуками. 

Як годиться на весіллі, були і келихи з шампанським для молодят, і весільний коровай та «перший» шлюбний танець. А рідні та близькі, які прийшли привітати своїх батьків і дідусів з бабусями, віншуючи їх побажаннями на многії літа, подекуди вигукували «Гірко молодим!». До танцю молодят та гостей свята запрошував оркестр «Арсен» та гурт «Кумки-любки» (кер. Ірина Владарчук), а розважальною програмою порадував виступ жіночого вокального колективу «Молодички» (кер. Лілія Панасюк) з с. Зимне.

З поважних причин не всі пари мали змогу завітати на свято, тому до них у гості з привітаннями та подарунками приїхали заступник міського голови Андрій Гудим, дружба Роман Віслобоков та «мастилиха» Наталія Ярошук.

Організатори дякують Володимир-Волинському хлібозаводу за смачний весільний коровай.

Читайте також: Син-інвалід подарував мамі… стрибок з парашутом.

Telegram Channel