Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Волині покарали колишнього поліцейського, який вбив на дорозі двох людей

Підсудний буде подавати апеляцію.

Фото «Суспільне Волинь».

На Волині покарали колишнього поліцейського, який вбив на дорозі двох людей

Вирок винесли сьогодні, 4 серпня, У Ківерцівському районному суді

За принципової позиції прокурорів галузевого відділу Волинської обласної прокуратури колишньому працівнику міліції, визнаному винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель двох осіб та заподіяло тяжкі тілесні ушкодження малолітній дитині Ківерцівський районний суд призначив покарання у вигляді дев'яти років та шести місяців позбавлення волі із позбавленням на три роки права керування транспортними засобами.

Нагадаємо, 21 лютого 2019 року в селі Дачне Ківерцівського району сталася ДТП, в результаті якої загинув 44-річний водій таксі та його 32-річна пасажирка, а 9-річна донька загиблої отримала травми.

Генадій Єпіфанович сказав, що погодиться з вироком Ківерцівського районного суду, але його права були порушені та він буде подавати апеляційну скаргу.

Згодом з'ясувалося, що за кермом одного з автомобілів, які зіткнулися, перебував нетверезий експравоохоронець.

Читайте також: На Волині покарали двох депутатів за корупцію.

За рішенням суду із винуватця ДТП також буде стягнуто 600 тисяч гривень завданої потерпілим моральної та матеріальної шкоди.

Як пише «Суспільне Волинь», колишній очільник карного розшуку Волині Геннадій Єпіфанович  сказав, що погодиться з вироком Ківерцівського районного суду, але його права були порушені та він буде подавати апеляційну скаргу.

Джерело: Пресслужба Волинської обласної прокуратури.
Telegram Channel