Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Лукашенко доручив силовикам «закрити кожен метр кордону»

"З сьогоднішнього дня жодна нога на територію Білорусі з суміжної сторони, будь то з півдня чи з заходу, ступити не повинна", - сказав Лукашенко.

Фото: БЕЛТА.

Лукашенко доручив силовикам «закрити кожен метр кордону»

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко доручив силовикам посилити роботу з охорони державного кордону та запобігання фактів його порушення

«З сьогоднішнього дня жодна нога на територію Білорусі з суміжної сторони, будь то з півдня чи з заходу, ступити не повинна. Як ви будете це робити - ось після цієї наради, обговоримо, - зберетеся у держсекретаря. Тут міністр МВС, міністр оборони. Закрийте кожен метр кордону. Ми не дарма вкладали колосальні кошти в прикордонні війська, в наші взагалі силові структури. Народ наш повинен почуватися спокійно, він повинен знати, що є мужики, які готові їх захистити», - пряма мова Лукашенка.

«З сьогоднішнього дня жодна нога на територію Білорусі з суміжної сторони, будь то з півдня чи з заходу, ступити не повинна.

Лукашенко заявив, що його насторожують останні події на західних кордонах Білорусі, перш за все з Литвою і Польщею в тому числі через ситуацію з мігрантами, пише Українська правда.

Реклама Google

Те, що в Литві прийняли рішення завертати незаконних мігрантів, Лукашенко називає «ухвалили закон стріляти в мігрантів, бити, тиснути, труїти».

Читайте також: Білорусь подовжила заборону на в'їзд українцям: хто зможе перетнути кордон

Telegram Channel