Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У вихідні старовижівчани гарно пофестивалили (Фото)

Було колоритно.

Фото Старовижівської ОТГ.

У вихідні старовижівчани гарно пофестивалили (Фото)

«Живи та міцній, Україно, під прапором неба й родючих ланів!» - під таким гаслом 8 серпня 2021 року в с. Задиби Ковельського району відбувся перший на Волині фестиваль громад Ковельщини, присвячений 30-й річниці Незалежності України

У фестивалі взяли участь усі 23 громади новоутвореного Ковельського району, в тому числі і Старовижівська селищна рада.

Розпочалося свято молитвою за Україну. У виконанні срібного призера всеукраїнського пісенного шоу «Голос. Діти» Ярослава Карпука та усіх учасників свята прозвучав Державний Гімн України.

Делегація Старовижівської громади на чолі з селищним головою Василем Камінським долучилися до патріотичного флешмобу «Ти у мене єдина». На згадку про започаткований фестиваль селищний голова, разом із представниками інших територіальних громад Ковельського району, отримав символічний подарунок «Карту громади» від організаторів фестивалю громад.

У виконанні срібного призера всеукраїнського пісенного шоу «Голос. Діти» Ярослава Карпука та усіх учасників свята прозвучав Державний Гімн України.

Музичне вітання глядачам подарував народний аматорський чоловічий ансамбль «Жайвір» Центру культури і дозвілля Старовижівської селищної ради.

Реклама Google

 

 

 

 

 

 Учасники святкування оглянули виставкові містечка. Центр культури і дозвілля Старовижівської селищної ради представив на виставці вироби народних умільців Старовижівщини. Фестиваль подарував усім учасникам незабутні емоції, нові відкриття, знайомства. Громади, як і ставили собі за мету організатори цього культурно-мистецького проєкту, стали ще ближчими, а відтак – отримали додаткові можливості для спільного поступу вперед у вільній, незалежній Україні.

Читайте також: Волинянин боротиметься за свою мрію на Чорноморських іграх.

Telegram Channel