Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинянин боротиметься за свою мрію на Чорноморських іграх (Відео)

У тебе все вийде!

Скрін із відео.

Волинянин боротиметься за свою мрію на Чорноморських іграх (Відео)

Фестиваль відбудеться у Скадовську 20-22 серпня

Срібний призер шоу «Голос.Діти» старовижівчанин Ярослав Карпук незабаром виступить на престижному Фестивалі «Чорноморські ігри».

«Мрія - вона як птах, що підносить людину! Мрії здійснюються з Чорноморськими іграми!!!» - каже талановитий юний виконавець і наполегливо готується до виступу.

 

Довідково.

«Чорноморські Ігри» — наймасштабніший та найпрестижніший благодійний дитячий фестиваль на території України, який заснований президентом компанії «Таврійські Ігри» Миколою Баграєвим. Цей фестиваль став брендом у професійному та медійному середовищі. Він містить наступні заходи: вокальний конкурс серед дітей віком від 6 до 16 років; дискусійний клуб за участі членів журі конкурсу та відомих медіа персон; музичне шоу за участю українських зірок та інші розважальні програми для дітей та батьків.

Основні завдання фестивалю є: організація великого благодійного свята; пошук, відкриття та розвиток талановитих дітей в Україні; ознайомлення широкого загалу з талановитими дітьми України за допомогою усіх видів комунікацій; популяризація здорового способу життя; організація дитячого дозвілля та відпочинку; популяризація Херсонщини як туристичного краю; обмін досвідом між досвідченими фахівцями музичної галузі та тими, хто лише стає на цей шлях; популяризація української пісні та стимулювання її створення.

Читайте також: Фіналіст «Голосу. Діти» з Волині «зізнався у коханні».

Telegram Channel