Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Вона «вийшла» першою. Він – за кілька секунд: страшні подробиці самогубства подружжя

Поліцейські знайшли передсмертну записку в якій було сказано: не звинувачувати нікого в смерті пенсіонерів.

Фото zhitomir.info.

Вона «вийшла» першою. Він – за кілька секунд: страшні подробиці самогубства подружжя

Відомі подробиці самогубства подружжя у Кривому Розі на Дніпропетровщині

Спочатку з вікна кухні вистрибнула 83-річна жінка. І за кілька секунд з вікна спальні на іншому боці будинку униз стрибнув її 84-річний чоловік. Слідчі перевіряють усі версії загибелі пенсіонерів, їх поки не розголошують.

Реклама Google

«Швидше за все - втомилися від життя. Син - алкоголік. Їм нікому допомагати. Вони були абсолютно самотні».

«Поліцейські знайшли передсмертну записку в якій було сказано: не звинувачувати нікого в смерті пенсіонерів», - зазначила речниця Криворізького відділу поліції Оксана Лєсонєн пише «Газета по-українськи». Останні пів року подружжя сильно хворіло, за словами сусідів. Жінка часто викликала «швидку». «Швидше за все - втомилися від життя. Син - алкоголік. Їм нікому допомагати. Вони були абсолютно самотні», - розповідає сусід Валерій Чабаненко.

Чи приїздив син після смерті батьків - невідомо. Сусіди його не бачили. Двері квартири нині ніхто не відчиняє. Сусіди розповідають: подружжя було неконфліктне, сварок з квартири ніколи не чули. Але начебто мало борги перед банком. Слідчі це не підтверджують і не спростовують. Суму боргу не називають.

Читайте також: Пара пенсіонерів залишила записку й покінчила життя самогубством​.

У Кривому Розі на Дніпропетровщині 84-річний чоловік та його 83-річна дружина вистрибнули з вікна четвертого поверху й загинули. Трагедія сталася вранці 8 серпня в будинку №32 на вул. Недєліна. Загиблих виявила їхня сусідка. Померлий чоловік працював вчителем в одній зі шкіл житломасиву Інгулець, а його дружина - колись відомий лікар, за фахом нібито гінеколог.

Telegram Channel