Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
До Світязя ремонтують ще одну дорогу (Фото)

Буде ще одна нова дорога.

Фото Служби автомобільних доріг Волині.

До Світязя ремонтують ще одну дорогу (Фото)

Відновлення автошляхів до туристичного «магніту» Волині – озера Світязь, є одним з пріоритетних завдань Служби автомобільних доріг у Волинській області

Один з них – територіальний автошлях Т-03-01 Залісся – /Т-03-02/, що пролягає вздовж північної сторони перлини Шацьких озер.

Із 13,2 км протяжності дороги 5,6 км потребувало невідкладного відновлення. Ремонт вже стартував – на відтинку від села Пульмо до урочища «Гряда» працюють дорожники. Замість зношеного білощебеневого та грунтового покриття зводиться багатошаровий міцний дорожній одяг з асфальтованим покриттям.

Підрядник відпрофілював старе покриття і укладає шари основи зі щебенево-піщаної суміші. Водночас проводяться роботи з видалення порослі в смузі відведення. За сприятливої погоди працюють і вдень, і вночі.

Проєктною документацією передбачено влаштування двох шарів основи, поверх якої – два шари асфальту, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, влаштування тротуару по всій протяжності ділянки зі сторони прибережної смуги Світязя, облаштування узбіч, а також ремонт розташованого на цій ділянці мосту.

Виконавець – ТОВ «Волиньдорбуд». Ремонтні роботи плануємо завершити в жовтні. Рух транспорту ділянкою Пульмо – Гряда організовано в реверсному режимі, тож закликаємо водіїв та інших учасників дорожнього руху бути максимально уважними, обережними і дисциплінованими.

Цьогоріч це третя дорога на території багатої на водойми Шаччини, що відновлюється у рамках президентської програми #Велике_будівництво.

Нині вже відремонтовано понад 26 км автошляху Т-03-02 та всю дорогу Т-03-06 – 22,5 км.

Читайте також:  Між Луцьком та Львовом збудували тимчасовий міст: як їздять автобуси

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Служба автомобільних доріг області
Telegram Channel