Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«АФС Медіцінтехнік» – дистриб'ютор компании Philips Healthcare в Україні

Philips Healthcare гарантує поставки високоякісного обладнання.

Фото afsmt.com.ua.

«АФС Медіцінтехнік» – дистриб'ютор компании Philips Healthcare в Україні

Діагностичні заходи та збір аналізів проводяться для точного розуміння того, що відбувається з людиною

Є можливість виконати комплексний аналіз і провести діагностику, зчитуючи, таким чином, ключові показники життєдіяльності організму. Досвід лікаря не завжди є ключовим елементом, адже в якості основних помічників використовується спеціалізоване медичне обладнання.

Техніка представлена ​​компанією Philips Healthcare. Це німецький виробник, який гарантує поставки високоякісного обладнання. Офіційним представником в Україні є ТОВ АФС Медіцінтехнік, куди можна звернутися за покупкою. Досвідчені фахівці нададуть на сайті afsmt.com.ua попередні консультації і рекомендації щодо покупки з детальним описом кожної моделі.

Різновиди обладнання

У продажу є кілька великих категорій технічного оснащення:

  • МРТ. Магнітно-резонансні томографи відрізняються підвищеною деталізацією з можливістю якісно виконати діагностику навіть найскладніших клінічних проявів. Гарантується якісне зображення, яке супроводжується скороченням часу на дослідження;
  • Комп'ютерні томографи. Особлива побудова технічних компонентів дозволяє використовувати обладнання цілодобово без шкоди і зносу. Застосовується методика реконструкції iDose4, що виключає появу артефактів і гарантує високу роздільну здатність навіть при використанні мінімальної дози сканування;
  • Ультразвукові системи. Гарантують високу якість деталізації, дозволяючи лікарям побачити навіть найдрібніші зміни в організмі. Деякі моделі мають можливість автоматичного аналізу.
 

 Також асортимент доповнюється рентгенівським обладнанням та ангіографічними системами.

Співпраця з «АФС Медіцінтехнік»

Техніка поставляється безпосередньо від виробника з урахуванням поточних запитів і вимог клієнтів. Основними споживачами є державні медичні установи, приватні діагностичні центри, спеціалізовані кабінети та багато інших об'єктів. Більше 10 років клієнти довіряють німецькому бренду.

Надається гарантія, знаки якості, сервісне обслуговування, доставка техніки і навчання персоналу. У разі потреби змінюється комплектація обладнання з використанням додаткового оснащення. Деякі види техніки продаються в лізинг, що актуально для приватних кабінетів або центрів, які нещодавно відкрилися. Інформацію про співпрацю найкраще уточнити заздалегідь у співробітників компанії.


 


 

Telegram Channel