Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Рівненщині «покупець» скутера сів проїхатися і... не повернувся

Думав, не знайдуть.

Фото Нацполіції Рівненської області.

На Рівненщині «покупець» скутера сів проїхатися і... не повернувся

Молодик під приводом купівлі транспортного засобу вирішив перевірити його технічний стан. Однак «тест-драйв» закінчився злочином

Із відповідною заявою до поліції звернулася 46-річна жителька села Соснове. Жінка повідомила, що 19 липня житель сусіднього села мав намір купити у них мотоцикл «ІЖ». Однак, перед цим вирішив «перевірити» його технічний стан і попросив проїхатись. Коли він на мотоциклі так і не повернувся, жінка звернулася за допомогою до правоохоронців, повідомляє Національна поліція Рівненсьої області

За скоєне йому загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. 

У рамках проведення розшукових заходів поліцейські прибули за місцем проживання 19-річного жителя села Великі Селища із ухвалою про проведення обшуку. Саме у його господарстві і вилучили викрадений транспортний засіб. 

Реклама Google

Слідчі відділення поліції №4 (м. Березне) Рівненського районного управління поліції за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України.

Відомо, що раніше у поле зору поліцейських молодик не потрапляв. Але тепер за скоєне йому загрожує обмеження або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. 

Читайте також: Лікарі розповіли про стан травмованого на Рівненщині комбайнера.

Telegram Channel