Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Обвинуваченого в секс-домаганнях актора з Волині відсторонили від роботи у виші

Талашко відсторонили від роботи в університеті.

Фото – УНІАН (Олексій Іванов).

Обвинуваченого в секс-домаганнях актора з Волині відсторонили від роботи у виші

Володимира Талашка відправили у відпустку з подальшим відстороненням від роботи

Викладача університету театру і кіно імені Карпенка Карого Володимира Талашко відсторонили від роботи після того, як навколо нього вибухнув скандал.

Нагадаємо, зірку радянського фільму «В бій ідуть одні старики» Володимира Талашка, який у стрічці виконував пісню «Ніч яка місячна», звинуватили у сексуальних домаганнях до студенток .

Зараз його відправили у відпустку з подальшим відстороненням від роботи. І це попри те, що він набрав собі вже перший курс. 

Міністерство культури та інформаційної політики ініціює службове розслідування після скарг щодо Талашка.

«Скільки це триватиме, я сказати не можу. Талашко набрав перший курс, але є ким замінити його. Він спростовує всі факти, викладені в повідомленнях у фейсбуці», – сказала в.о. ректора Галина Миленька в коментарі «Громадському радіо».

Також вона сказала, що дівчата скаржаться ще на одного викладача. Його вже попросили прокоментувати те, що відбувається, але він тільки обурився.

Читайте також: Актор з Волині відреагував на звинувачення у сексуальних домаганнях

«У повідомленнях фігурує ім'я ще одного викладача. Йому надіслали матеріал для ознайомлення і щоб він виклав з цього приводу свою точку зору. Він обурений з написаного», – додала Миленька.

Володимира Талашка звинуватили в домаганнях. Сценарист Богдан Панкрухін опублікував у Facebook кілька історій, згідно з якими 75-річний радянський актор Володимир Талашко вчиняв неправомірні дії на адресу дівчат протягом 20 років. У пості зазначено, що Талашко запрошував дівчат до себе додому. Після кількох келихів алкоголю він влаштовував дівчатам фотосесії в стилі ню, а потім намагався зайнятися з ними сексом.

Також у домаганнях Володимира Талашка звинуватила працівниця Міністерства юстиції Юлія Кондратська.

Міністерство культури та інформаційної політики ініціює службове розслідування після скарг щодо Талашка.

Джерело: УНІАН
Telegram Channel