Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Ексзаступниця голови Волинської ОДА очолила в області новостворену державну структуру

Світлана Мишковець має нову посаду.

Фото ІА Волинські новини.

Ексзаступниця голови Волинської ОДА очолила в області новостворену державну структуру

Світлана Мишковець, яка протягом семи років перебувала на посаді заступниці голови Волинської облдержадміністрації, очолила Національну соціальну сервісну службу у Волинській області


Як повідомляє ІА ВолиньPost, Світлана Мишковець брала участь у конкурсі на цю посаду й стала його переможницею. До виконання своїх обов’язків вона приступила сьогодні, 12 серпня.

Реклама Google

Нагадаємо, Світлана Мишковець перебувала на посаді заступниці голови ОДА ще із 2013 року. У квітні 2020 року її звільнив теперішній голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко.

 Національна соціальна сервісна служба України — центральний орган виконавчої влади, створений у 2020 році. Натомість регіональні підрозділи цієї структури створили лише цьогоріч.

До слова,  Національна соціальна сервісна служба України — центральний орган виконавчої влади, створений у 2020 році. Натомість регіональні підрозділи цієї структури створили лише цьогоріч.

Національна соціальна сервісна служба України здійснює три основних функції:

 

  •  Реалізація політики, соціального захисту населення і захисту прав дітей.
  •  Здійснення державного контролю під час надання соціальної підтримки та захисту прав дітей.
  • Методичне забезпечення та координація дій органів влади і органів місцевого самоврядування щодо забезпечення прав дітей, проведення соціальної роботи, надання базових соціальних послуг і соціальної підтримки відповідно до потреб жителів територіальних громад.

Читайте також: Відомий співак дотепно заступився за актора з Волині, якого звинувачують у сексуальних домаганнях (18+)

Джерело: ІА Волиньпост.
Telegram Channel