Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Відомий співак дотепно заступився за актора з Волині, якого звинувачують у сексуальних домаганнях (18+)

Проти 75-річної знаменитості свідчили дві студентки Київського університету імені Карпенка-Карого, де зірковий актор викладає.

Фото Pixabay.

Відомий співак дотепно заступився за актора з Волині, якого звинувачують у сексуальних домаганнях (18+)

Музикант, письменник та актор Антін Мухарський написав пост, у якому закликав боротися з «ксенофобським ейджизмом», проявом якого, вочевидь, вважає скандал навколо Володимира Талашка

Зірку радянського фільму «В бій ідуть одні старики», який у стрічці виконував пісню «Ніч яка місячна», звинуватили у сексуальних домаганнях до студенток.

Реклама Google

Музикант наголосив, що ключову роль у тому, що коїтус відбудеться, відіграє взаємна згода партнерів.

Пан Мухарський у себе в фейсбуці оприлюднив роздуми про природність сексуальних стосунків повнолітніх людей і наголосив, що ключову роль у тому, що коїтус відбудеться, відіграє взаємна згода партнерів.

Читайте також: Відомо, хто вбив в сізо лучанина, який зарубав дружину і доньку.

Обежно, нецензурна лексика!

«Не будьте такими суворими до людей які теж мають право жити і любити. А як не хочете давати привід для єблі так і скажіть - не піду до тебе додому «пити чай». Бо це тільки молодим здається буцім запрошення «попити чаю» - це тільки запрошення попити чаю, а не запрошення на єблю, як то завжди було в класичних французьких романах. Шкода, що нинішня аморальна молодь їх не читає! Я ж і кажу: дефіцит моралі у суспільстві спричиняє духовна та культурна деградація молоді, що не не читала Дюма, Бальзака, та Сомерсета Моема в оригіналі видавництва», – з-поміж іншого зазначає Антін Мухарський.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel