Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Відомо, хто вбив в сізо лучанина, який зарубав дружину і доньку

Чоловік помер не своєю смертю.

Фото ІА Волинські новини.

Відомо, хто вбив в сізо лучанина, який зарубав дружину і доньку

Помер від больового шоку

Лучанина Василя Пилипюка, який 20 липня зарубав сокирою дружину і доньку, вбив 19-річний ув’язнений. Чоловік помер унаслідок больового шоку, отриманого у результаті внутрішніх травм.

Про це повідомляє ІА Волинські Новини, посилаючись на власні джерела.

Реклама Google

Нагадаємо, 12 серпня стало відомо, що лучанина, який зарубав свою сім'ю, убив один з ув'язнених

У результаті розтину стало відомо, що у чоловіка численні переломи ребер. Утім, серце Василя Пилипюка зупинилось внаслідок больового шоку.

Свою вину у скоєному визнав 19-річний співкамерник лучанина. Станом на сьогодні невідомо, чи справді бив чоловіка лише цей молодик, чи у цьому брали участь й інші ув’язнені.

 Невідомо, чи справді бив чоловіка лише цей молодик, чи у цьому брали участь й інші ув’язнені.

Зовнішніх ушкоджень внаслідок побиття у загиблого не виявили, але розтин показав внутрішні травми. Мотиви вбивства наразі невідомі. Днями імовірному вбивці оголосять про підозру.

Як розповів у речник Нацполіції Волині Олег Плазовський, смерть ув’язненого медики констатували учора близько 21 години. Крім підозрюваного, у камері знаходилося ще четверо ув’язнених. Тіло померлого направили на проведення судово-медичної експертизи. За цим фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення.

Читайте також: Обвинуваченого в секс-домаганнях актора з Волині відсторонили від роботи у виші

Джерело: ІА Волинські новини
Telegram Channel