Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У нічному клубі на українському курорті влаштували секс-оргію (Фото 18+)

Інцидент перевіряють в поліції.

Фото Pixabay.

У нічному клубі на українському курорті влаштували секс-оргію (Фото 18+)

Поліція вирішує питання про внесення в ЄРДР матеріалів щодо хуліганства, а у закладі назвали подію «незабутнім вечором»

Один із нічних клубів у курортній Кирилівці Запорізької області потрапив у скандал. Відвідувачі так захопилися участю у конкурсі «Найсексуальніший танець» і змаганням за головний приз - пляшку горілки, що влаштували справжню секс-оргію  з роздяганням і імітуванням статевого акту.

У Нацполіції Запорізької області відреагували на секс-скандал.

Реклама Google

Відвідувачі так захопилися участю у конкурсі «Найсексуальніший танець» і змаганням за головний приз - пляшку горілки, що влаштували справжню секс-оргію  з роздяганням і імітуванням статевого акту.

«12 серпня під час моніторингу інтернет-ресурсів та соціальних мереж на декількох сайтах та на одній із сторінок в Instagram було виявлено відео та публікації про те, що в одному із розважальних закладів в селищі Кирилівка проведено конкурс, під час якого відвідувачі роздягались та імітували статевий акт. Станом на 12 серпня до поліції заяв та повідомлень з цього приводу не надходило. Між тим, оприлюднення відео викликало неоднозначну реакцію у громадськості. Інформацію з цього приводу внесено до Єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події», - повідомили у пресслужбі Нацполіції Запорізької області.

Нагадаємо, нелюд повісив собаку, бо вона йому надоїла.

 
 
 
Telegram Channel