Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У автотрощі розбилися на смерть троє правоохоронців: з'явилося відео

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

У автотрощі розбилися на смерть троє правоохоронців: з'явилося відео

Подробиці трагедії встановлюють правоохоронці

На Одещині у ДТП загинули троє співробітників Управління карного розшуку поліції. Поліцейський «ВАЗ» раптово звернув з траси і «пірнув» у забетоновану канаву. Аварія сталася у п'ятницю ввечері. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Одеської області.

Загинули 38-річний майор поліції Ігор Ольховський, 45-річний підполковник поліції Сергій Маковецький та 26-річний капітан поліції Олександр Братінов.

«По дорозі з Татарбунар у Сарату в селі Зоря співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Одеській області з’їхали на службовому автомобілі в кювет. У результаті троє працівників поліції загинули, ще один травмований», - йдеться у повідомленні.

Відомо, що оперативники поверталися з відрядження. У пресслужбі назвали імена загиблих правоохоронців: 38-річний майор поліції Ігор Ольховський, 45-річний підполковник поліції Сергій Маковецький та 26-річний капітан поліції Олександр Братінов.

Реклама Google

Як повідомляє Telegram-канал «Х**вая Одесса», водій автомобіля заснув за кермом. Момент моторошної автотрощі зафіксувала вулична камера відеоспостереження.

За повідомленням Служби автодоріг Одеської області, у зв'язку з ДТП рух по трасі Одеса-Рені на 119-му кілометрі було перекрито. Машини направляли в об'їзд по прилеглих вулицях села Зоря.

Читайте також: У ДТП загинуло троє поліцейських, ще один перебуває в реанімації.

Telegram Channel