Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Втекла засуджена за вбивство: фото зловмисниці

Поліція не може знайти убивцю.

Фото Дивись.Інфо

Втекла засуджена за вбивство: фото зловмисниці

На Житомирщині розшукують 35-річну Світлану Кустовецьку, яка отримала 12 років в'язниці за співучасть у вбивстві невістки 30-річної Юлії Козак. Разом із братом вони били і душили жінку на очах у її 7-річного сина, довело слідство

Після оголошення вироку засуджена втекла, повідомили у відділі комунікації обласної поліції, пише «Газета по-українськи».

Ррозшукують 35-річну Світлану Кустовецьку, засуджену за вбивство.
Ррозшукують 35-річну Світлану Кустовецьку, засуджену за вбивство.

 «Розшукується Кустовецька Світлана Володимирівна, 27.07.1986 р.н., яка засуджена до позбавлення волі за умисне вбивство та ухиляється від відбування покарання», – йдеться в повідомленні.

Суд після винесення вироку не взяв засуджену під варту відразу у залі. Поліція отримала рішення про виконання вироку тільки через два тижні. І коли приїхала за її місцем проживання, то там її вже не було, розповіла начальниця відділу комунікації обласної поліції Алла Ващенко.

Світлана била Юлію кулаком по горлу, також бив і душив Святослав.

«Згідно із зібраними свідченнями сусідів і не тільки їхніми, вдома жінка вже якийсь час не з'являється. Тому матеріали передали кримінальній поліції для оголошення її у розшук», – розповіла Ващенко, передає УНІАН.

Читайте також: На Волині суд обрав запобіжний захід для хлопця, якого підозрюють у нарузі над прапором України​.

Також перевіряється інформація, чи не перетинала жінка кордон.

30-річну Юлію Козак задушили у Бердичеві в січні 2018-го. Тоді за підозрою в її вбивстві затримали чоловіка Святослава. А в співучасті звинуватили його сестру Світлану Кустовецьку. Світлана била Юлію кулаком по горлу, також бив і душив Святослав. Убили жінку нібито через гроші, які її батько постійно надсилав з-за кордону. В день злочину в жінки було 4 тис. грн. 7-річний син Юлії і Святослава став єдиним свідком злочину, він і вказав на вбивць. Суд першої інстанції наприкінці минулого року засудив до 10 років за це вбивство тільки чоловіка загиблої. Але 29 липня цього року Апеляційний суд присудив по 12 років вже Святославу Козаку та Світлані Кустовецькій.

 

Telegram Channel