Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Секс-скандал довкола актора з Волині: акторка розповіла, як викладач змушував її роздягатися догола

Міністерство культури та інформаційної політики ініціює службове розслідування після скарг щодо Талашка.

Фото ТСН.

Секс-скандал довкола актора з Волині: акторка розповіла, як викладач змушував її роздягатися догола

Так, зірку «В бій ідуть лише старі» звинувачують колишні студентки, абітурієнтки та відомі акторки у сексуальних домаганнях. Зокрема, жертвою харасменту була відома українська журналістка та телеведуча Яніна Соколова

Своєю історією також поділилася акторка Анастасія Вергелес. Вона розповіла на сторінці у Facebook, що студенткою навчалася у майстерні зірки. Настя пригадала, що закінчила другий і останній курс з двійками, оскільки, «вперто відмовляла на його різні «провокації». Так, Талашко нібито також запрошував її додому щоб «порепетирувати», змушував її роздягатися. «1 раз він все таки це зробив перед всім курсом, він 3 години мене різними педагогічними мутками провокував, аби я роздяглась. Зараз це все смішно і сумно, але тоді я не розуміла, що відбувається абсолютно. У мене з’являлись думки, що, можливо, я дійсно не заслуговую навчатись в такому крутому ВНЗ, в такого відомого майстра, що я якась закомплексована, бо не можу просто так роздягтись і зробити етюд голою? І чому мені складно поїхати до нього додому і зробити все, що він хоче, аби отримати роль? І мене запевняли, що це така методологія навчання в творчому ВНЗ», – приголомшила Настя. Про таку «методологію» навчання Вергелес розповідала своєму батьку. Чоловік поспілкувався із знаменитим викладачем. Тож, аби донька все ж отримала роль, йому Талашко запропонував зробити сцену у майстерні, пише ТСН.

Ми про все розповіли, написали заяву і нам пояснили, що ми не перші, і не останні, що ця заява нікуди не дійде, тому що у нього є «криша» і що нам треба буде або змиритись, або шукати інші рішення, але Володимир Талашко залишиться нашим майстром.

«І ще запропонував піти послухати студенток, де вони будуть «махати сіськами». Батько сцену зробив, роль я отримала, під час роботи над якою я майже кожного дня ридала, отримувала психологічну та моральну давку, гноблення, невпевненість в собі і так далі. Ось ці роздягання та просто якийсь треш, про який я вже не сильно пам’ятаю, тоді на курсі ходили чутки, що Талашко запрошує інших дівчат до себе додому, знімає хрестик, коли до них починає залицятись і так далі...», – додала акторка.

Анастасія додала, що разом з одногрупницями пішла до деканату, щоб написати заяву, аби викладача в майстерні змінили. Дівчата розповіли про харасмент з боку Талашка, втім, це не дало жодного результату.

«Ми про все розповіли, написали заяву і нам пояснили, що ми не перші, і не останні, що ця заява нікуди не дійде, тому що у нього є «криша» і що нам треба буде або змиритись, або шукати інші рішення, але Володимир Талашко залишиться нашим майстром», – пригадала вона.

Після цього Настя перевступила на інший курс до Тараса Денисенка. Акторка сподівається, що історії про домагання Володимира Талашка почують і він відповість «за свою хвору реальність». Нагадаємо, сценарист Богдан Панкрухін опублікував у Facebook кілька історій, згідно з якими 75-річний радянський актор Володимир Талашко вчиняв неправомірні дії на адресу дівчат протягом 20 років. У пості зазначено, що Талашко запрошував дівчат до себе додому. Після кількох келихів алкоголю він влаштовував дівчатам фотосесії в стилі ню, а потім намагався зайнятися з ними сексом.

Сам же Володимир Талашко публічної заяви поки не робив, однак у коментарі ТСН телефоном усе заперечував. «Я не знаю, звідки ростуть ноги, але нічого подібного не було».

Також у домаганнях Володимира Талашка звинуватила працівниця Міністерства юстиції Юлія Кондратська.

Міністерство культури та інформаційної політики ініціює службове розслідування після скарг щодо Талашка.

Читайте також: Відомий співак дотепно заступився за актора з Волині, якого звинувачують у сексуальних домаганнях (18+).

Telegram Channel