Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Зеленський заявив, що 90% успіху в питанні повернення Донбасу залежить від Путіна

Отак от.

Фото ВВС.

Зеленський заявив, що 90% успіху в питанні повернення Донбасу залежить від Путіна

Президент Володимир Зеленський заявив, що деокупація окупованих територій на 90% залежить від російського президента Володимира Путіна

«Я абсолютно не приховую, і президент РФ знає мою думку, — я вважаю, що 90% успіху в питанні повернення Донбасу… в деокупації наших територій залежить від однієї людини… і точно треба знати, що він з цим живе», — сказав Зеленський  в інтерв’ю телеканалу Дом, передає Діло.

За словами Зеленського, відмова відкрити КПВВ з боку бойовиків на Донбасі – ще один доказ тому, що більшою мірою все залежить від Путіна.

Президент додав, що робить все, що від нього залежить, Україна «збирає французів, німців, американців, підключає інших — британців, канадців», щоб «тиснути з усіх боків», але необхідна політична і «людська» воля. За словами Зеленського, відмова відкрити КПВВ з боку бойовиків на Донбасі – ще один доказ тому, що більшою мірою все залежить від Путіна.

«Ми з ним домовились про КПВВ на саміті «нормандської четвірки»? Домовились. Я людина слова. Ми все побудували, всіх туди привезли: наші, журналісти, посли тощо… Після нормандської зустрічі ми відкрили всі КПВВ, все, про що ми говорили, повністю побудували. А з їхнього боку є можливість… немає бажання. Вони закриті, вони просто їх перекрили».

Читайте також: «Нові майдани – нові банани»: римування Мендель принизило і обурило українців.

Telegram Channel