Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Мешканці Горохова масово збираються в кіно (Відео)

Прем'єра фільму «Мої милі українці» відбулася у 2014 році.

Фото rk.kr.ua.

Мешканці Горохова масово збираються в кіно (Відео)

О 17-ій годині в місцевому кінотеатрі «Волинь» презентують фільм «Мої милі українці», головну роль в якому зіграв видатний земляк народний артист України Петро Панчук

Художньо-документальна стрічка Олександра Жовни розповідає про дисидента та великого патріота України, який так і не дочекався проголошення її незалежності – Степана Кожум’яку. За сюжетом, головний герой фільму оживає, а його онук розповідає йому про те, якою сьогодні стала Україна.

Фільм «Мої милі українці», знятий у 2014 році, – зворушливий і глибоко психологічний, здатний зачепити найтонші струни душі кожного ураїнця.

Читайте також: Якщо у віддаленному селі на Горохівщині місцеві актори грають світову класику, значить культура ще жива! (Відео)

Фільм «Мої милі українці», знятий у 2014 році, – зворушливий і глибоко психологічний, здатний зачепити найтонші струни душі кожного українця. Актор Петро Панчук, який зіграв роль Степана Кожум'яки, родом із Лобачівки, також буде присутній на показі у Горохові. Стрічку можна переглянути за посиланням: YouTube.

Telegram Channel