Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
 Що віщують нам зорі наступного тижня

Все буде добре!

Фото із сайту mixnews.lv.

Що віщують нам зорі наступного тижня

Гороскоп на 23 – 29 серпня

ОВЕН. Вам зараз важливо втримати досягнення, яких ви добилися, але тільки не за будь–яку ціну. Проявіть обережність, можливі інтриги у вас за спиною. Якщо стосунки вас тяготять, постарайтеся розстатися мирно, приймаючи це як життєвий урок. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

ТЕЛЕЦЬ. Ваші успіхи в професійній діяльності вас радують. Але, схоже, ви були настільки захоплені роботою, що близьким бракує вашої уваги. Проведіть більше часу разом. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

БЛИЗНЮКИ. Ваше життя нарешті кардинально зміниться. Причому саме так, як вам би хотілося. Ви одержите пропозицію про нову роботу або пропозицію руки та серця, у вас з’явиться новий дім і родина. Ви це заслужили, ви довго чекали на своє щастя. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

РАК. Ви повні сил і рішучості, що дасть змогу змести на своєму шляху всі перешкоди. Вам удасться зробити практично все, за що б ви не бралися. До того ж зможете зберегти гарні стосунки з начальством. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

ЛЕВ. Досить нудний і передбачуваний період. Ви можете розслабитися та припуститися серйозної помилки, яку потім буде складно виправити, тому будьте обережні. В особистому житті теж не очікується ні потрясінь, ні бур. Цінуйте те, що маєте. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ДІВА. Бажано сконцентруватися на старому й перевіреному і не прагнути нового. Постарайтеся обіцяти тільки те, що зможете виконати, інакше ризикуєте підірвати свій авторитет. Не лізьте на рожон. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

ТЕРЕЗИ. Цей тиждень у цілому конструктивний і вдалий для вас. Проявляйте менше активності на роботі, краще займіться побутовими питаннями, буденними домашніми справами й не приймайте швидких рішень. У вихідні варто відправитися в подорож. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — середа.

Реклама Google

СКОРПІОН. Ви завершите важливий проєкт, дістанете великий прибуток і зможете нарешті розслабитися. Ситуація дасть змогу скоригувати робоче навантаження. Атмосфера душевного комфорту при спілкуванні з близькими допоможе вам прийняти важливе й правильне рішення. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Період обіцяє бути щедрим на розваги й приємні зустрічі. Бажано зайнятися освоєнням чого–небудь нового. Давно назріле питання буде для вас вирішене позитивно, що принесе полегшення. Постарайтеся реалізувати все намічене, поки для вас ситуація сприятлива. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

КОЗЕРІГ. Вам доведеться швидко приймати рішення на свій страх і ризик. Але енергія, що переповняє вас, обіцяє бути не завжди конструктивною, тому обережність вам не зашкодить, особливо стежте за гострим язичком. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

Але енергія, що переповняє вас, обіцяє бути не завжди конструктивною, тому обережність вам не зашкодить, особливо стежте за гострим язичком.

ВОДОЛІЙ. У вас може зникнути на якийсь час інтерес до питань кар’єри, замість неї на перший план може вийти прагнення до особистої свободи. Схоже, настав час відпочити. Але все таки постарайтеся не впадати в крайність і не відходити від справ далеко і надовго. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

РИБИ. Не сумнівайтеся в собі. Ви можете змінити своє життя на краще. Корисна активність та ініціатива з вашої сторони. Гарний час для руйнування старого й початку нового, у вас буде великий простір для вибору. Вихідні краще присвятити пасивному відпочинку. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

Читайте також у нас: «Катерина Осадча через добу після пологів вийшла в ефір».

Telegram Channel